ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χειροπέδες σε κατάδικο για την απόπειρα φόνου και εμπρησμό στην Πύλα

Διενεργήθηκε έρευνα δύναμη δικαστικού εντάλματος έρευνας στο κελί του και παραλήφθηκαν τεκμήρια

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στη σύλληψη ενός 44χρονου κατάδικου των Φυλακών προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας φόνου και εμπρησμού οχημάτων σε μάντρα αυτοκινήτων στην Πύλα.

Συγκεκριμένα, το ΤΑΕ λάρνακας προχώρησε σήμερα τα ξημερώματα σε σύλληψη ενός 44χρονου κατάδικου πολίτη τρίτης χώρας. Διενεργήθηκε έρευνα δύναμη δικαστικού εντάλματος έρευνας στο κελί του και παραλήφθηκαν τεκμήρια.

Σήμερα αναμένετε να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου για αίτημα προσωποκράτησης του.

Σημειώνεται ότι για την ίδια υπόθεση τελούν υπό κράτηση δύο άλλα πρόσωπα, ένας πολίτης τρίτης χώρας, ηλικίας 27 ετών και ένας Ευρωπαίος πολίτης, ηλικίας 19 χρόνων.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης γύρω στις 4 τα ξημερώματα της 14ης Αυγούστου, σημειώθηκε εμπρησμός τεσσάρων αυτοκινήτων σε υποστατικό γραφείου ενοικιάσεως αυτοκινήτων, που βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο Πύλας.

Από τις εξετάσεις που διενήργησαν μέλη της ΑΔΕ και του ΤΑΕ Λάρνακας τα οποία μετέβησαν στη περιοχή, φαίνεται ότι δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, προσέγγισαν τη σκηνή και έθεσαν φωτιά στα οχήματα αφού τα περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό.

Ο φρουρός ασφαλείας του χώρου ανέφερε στην Αστυνομία ότι άκουσε αριθμό πυροβολισμών χωρίς όμως να υπάρξει οποιοσδήποτε τραυματισμός, αφού φαίνεται πως δεν ρίχθηκαν εναντίον του.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση