ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόπειρα φόνου στο Ψάθι - Νέα αναβολή στην υπόθεση

Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα, ανέβαλε τη σημερινή δικάσιμο, ακύρωσε την αυριανή και η υπόθεση παρέμεινε για ακρόαση τις 12 Ιουνίου, 2024, στις 09:30

ΚΥΠΕ

Νέα αναβολή, για τις 12 Ιουνίου, δόθηκε από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου κατόπιν κοινού αιτήματος κατηγορούσας αρχής και υπεράσπισης για διαδικαστικά ζητήματα στην υπόθεση της απόπειρας φόνου στο χωριό Ψάθι της επαρχίας Παφου.

Συγκεκριμένα κατά την σημερινή διαδικασία ενώπιον του Κακουργιοδικείου, η οποία ήταν ορισμένη σήμερα για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, η συνήγορος υπεράσπισης Άρτεμις Σαββίδου ανέφερε πως οι δυο πλευρές χρειάζονται περαιτέρω χρόνο για να επιλύσουν διαδικαστικά ζητήματα και ως εκ τούτου ζητούν από κοινού αναβολή για λίγες μέρες. Με την εισήγηση συμφώνησε και ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής, δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου. 

Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα, ανέβαλε τη σημερινή δικάσιμο, ακύρωσε την αυριανή και η υπόθεση παρέμεινε για ακρόαση τις 12 Ιουνίου, 2024, στις 09:30.

Το Κακουργιοδικείο διέταξε ο κατηγορούμενος να εξακολουθεί να παραμένει υπό κράτηση, αφού όπως ανέφερε δεν άλλαξε τίποτε από την προηγούμενη διαταγή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση