ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:15
 

Αφυπηρετεί από την Πυροσβεστική ο Μάρκος Τράγκολας

Αποχωρεί μετά από 40 χρόνια στην υπηρεσία ο Διευθυντής με μήνυμα του στο Facebook

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ευχαριστήριο μήνυμα με την ευκαιρία της σημερινής τελευταίας του μέρα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο γραφείο του, έγραψε, στο προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας ο οποίος αφυπηρετεί μετά από 40 χρόνια. 

Στο μήνυμα του γράφει τα εξής:

«Τελευταία μέρα στο γραφείο και τελευταίες ώρες στην Υπηρεσία . 1.3.1979 31.7.2019 . Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά, τις γυναίκες και άντρες συναδέλφους μου για τη συνεργασία και τα όσα ζήσαμε μαζί, τον απλό πολίτη για την αγάπη του προς την Υπηρεσία και το πρόσωπο μου. Τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για την εμπιστοσύνη που επέδειξε προς το πρόσωπο μου από αναλήψεως των καθηκόντων του το 2013 και τον διαβεβαιώ ότι αν χρειαστεί τις όποιες υπηρεσίες μου σε θέματα των αρμοδιοτήτων μου ως Σύμβουλος, είμαι έτοιμος αμισθί να προσφέρω.

Ευχαριστώ επίσης τον τέως Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως Κον Ιωνά Νικολάου και νυν Γεώργιο Σαββίδη, τους Γενικούς Διευθυντές ιδιαίτερα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως και του Υπουργείου Εσωτερικών, τον Αρχηγό Αστυνομίας Κύπρο Μιχαηλίδη και λοιπή hγεσία της Αστυνομίας, Αστυνομικούς Διευθυντές και τα υπόλοιπα μέλη της, τους συνεργάτες στην αντιμετώπιση καταστροφικών συμβάντων, όπως Διευθυντή και προσωπικό Τμήματος Δασών, Διοικητή και προσωπικό Πολιτικής Άμυνας, Έπαρχους και προσωπικό Επαρχιακών Διοικήσεων, Διοικητή και προσωπικό ΚΣΕΔ, Προϊστάμενη και προσωπικό Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, Προϊστάμενο και Προσωπικό Ταμείου Θήρας, Διευθυντή και προσωπικό Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας, τους εθελοντές της Πολιτικής Άμυνας, του ΕΤΕΑ, της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας των Κοινοτικών Συμβουλίων και του Σωματείου Πυροσβεστών Κόσμου.

Επιπρόσθετα, θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε για την συνεργασία που είχαμε για την καλύτερη ενημέρωση του κοινού.

Όλους σας ευχαριστώ. Η κάθε αλλαγή δεν είναι πρόοδος όμως δεν μπορεί να υπάρξει πρόοδος χωρίς αλλαγή. Εύχομαι υγεία σε όλους με αγάπη και καλή λευτεριά στην πατρίδα μας».

Ποιος αναλαμβάνει

Ερωτηματικό παραμένει το ποιος θα κληθεί να αναλάβει τα καθήκοντα του διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η επιλογή αναμένεται να γίνει από τους τρεις βοηθούς διευθυντές και η απόφαση θα ληφθεί κατόπιν πρότασης του Αρχηγού της Αστυνομίας και έγκρισης της από τον Υπουργό Δικαιοσύνης.

Μέχρι την μόνιμη πλήρωση της θέσης, επικεφαλής της δύναμης αναλαμβάνει ως αναπληρωτής ο Πόλυς Χατζηβασιλείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου, Κάντε αυτό το έτος ένα αξιοσημείωτο και τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Κάντε αίτηση ...»
Martin Laura  |  16:38

#PoliticsBlog Αυτή τη λιμουζίνα ποιος θα την πάρει;

«Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον ο γνωστός βουλευτής να μας έλεγε και τι στάση κράτησε όταν ο γνωστός συρφετός ...»
leo  |  13:09

#PoliticsBlog Αυτή τη λιμουζίνα ποιος θα την πάρει;

«Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον ο γνωστός βουλευτής να μας έλεγε και τι στάση κράτησε όταν ο γνωστός συρφετός ...»
leo  |  13:08

Ευρωβαρόμετρο: Δυσπιστούν έναντι των κομμάτων οι Κύπριοι

«To ίδιο ποσοστό θα λάμβανε η ερώτηση αν εμπιστευόμαστε τις συντεχνίες που για χάρη των ψήφων όλες οι ...»
ΑΚΑ  |  09:42

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X