ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αραδίππου - Χειροπέδες σε 25χρονο για την πυρκαγιά

Καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο

ΚΥΠΕ

Ενας άνδρας ηλικίας 25 ετών συνελήφθη από την Αστυνομία αναφορικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί σε περιοχή της Αραδίππου, ενώ για την ίδια υπόθεση, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται ένας 27χρονος.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Σπύρος Χρυσοστόμου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, «δυνάμει δικαστικού εντάλματος συνελήφθη το απόγευμα άνδρας ηλικίας 25 ετών, αναφορικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί σε περιοχή εντός των ορίων του Δήμου Αραδίππου της επαρχίας Λάρνακας. Ο άνδρας εντοπίστηκε στη σκηνή και η παρουσία του στην περιοχή κρίθηκε ύποπτη, με αποτέλεσμα να εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη και ανακρίνεται».

Πρόσθεσε ότι «για την ίδια υπόθεση εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται και δεύτερος άνδρας ηλικίας 27 ετών. Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, πιστεύεται έντονα από τους ανακριτές ότι η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα, αφού ξεκίνησε από διάφορα σημεία της περιοχής».

Σημειώνεται ότι «εναντίον του 25χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την Αστυνομία για άλλη υπόθεση».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος «η πυρκαγιά κατέκαυσε ένα εκτάριο με αποκαλάμες και φρύγανα. Ακόμα κάηκαν 60 μεγάλες μπάλες σανού ενώ προκλήθηκαν ζημιές και σε ένα λυόμενο υποστατικό».

Σημειώνεται ότι «η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο δύο ώρες αργότερα, ενώ για την κατάσβεση της επιχείρησαν 15 άτομα του Τμήματος Δασών με τρία πυροσβεστικά οχήματα και επτά άτομα με τρία πυροσβεστικά οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση