ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αριστοτέλους: Αστυνομικοί πρόσφεραν ανταλλάγματα σε άτομα για να καταθέσουν κατά των Φυλακών

Φαίνεται να υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας που δεν θα έπρεπε να υπάρχει, γι’ αυτό και λέγονται ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές, είπε, η κα. Αριστοτέλους

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε νέες σοβαρές καταγγελίες προέβη η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, Άννα Αριστοτέλους, υποστηρίζοντας ότι μέλη της αστυνομικής δύναμης προσέγγισαν πρόσωπα από τα οποία ζήτησαν να καταθέσουν κατά των Κεντρικών Φυλακών. Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά, την ποινική έρευνα που διέταξε ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας για κινητά και ναρκωτικά.

«Έχουμε λάβει μαρτυρίες, ότι σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις μέλη της αστυνομίας πλησίασαν πρόσωπα, προσφέροντάς τους ανταλλάγματα για να δώσουν καταθέσεις κατά των φυλακών στους τέσσερις ποινικούς ανακριτές», δήλωσε η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, προσθέτοντας, «σε μία μάλιστα συγκεκριμένη περίπτωση, σε ένα από τα πρόσωπα, του αναφέρθηκε από αστυνομικό ότι θα επικοινωνούσαν μαζί του δύο εκ των τεσσάρων ποινικών ανακριτών για να τους δώσει ψευδή κατάθεση. Την επόμενη ημέρα το εν λόγω πρόσωπο δέχθηκε 15 τηλεφωνικές κλήσεις, δύο από αυτές ήταν από το κινητό ενός εκ των τεσσάρων ποινικών ανακριτών».

«Θεωρώ ότι δημιουργούνται σοβαρά ερωτηματικά. Φαίνεται να υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας που δεν θα έπρεπε να υπάρχει, γι’ αυτό και λέγονται ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές», είπε, η κα. Αριστοτέλους.

Η κα. Αριστοτέλους σημείωσε πως τα πρόσωπα βρίσκονται εντός των Κεντρικών Φυλακών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση