ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αρχιεπίσκοπος σε καρκινοπαθείς: Για 3,5 χρόνια αντιμετωπίζω αυτή την ασθένεια

Λόγια ελπίδας και αισιοδοξίας στους παρευρισκόμενους καρκινοπαθείς από τον Χρυσόστομο B'

ΚΥΠΕ

O Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος B’, όπως ανακοίνωσε η Αρχιεπισκοπή, μετά το πέρας της φαρμακευτικής αγωγής του στο Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή συμπαράστασή του προς τους ασθενείς, απηύθυνε, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων, λόγια ελπίδας και αισιοδοξίας στους παρευρισκόμενους καρκινοπαθείς και μοίρασε σε ασθενείς και νοσηλευτές, δώρα τα οποία είχαν ετοιμαστεί από την Ιερά Αρχιεπισκοπή για τον σκοπό αυτό.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος ενίσχυσε με τα λόγια του τους πάσχοντες από την ασθένεια του καρκίνου, επισημαίνοντας πως «η ασθένεια αυτή κάποτε ήταν ανίατη, τώρα όμως όχι".

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι ο ίδιος προσωπικά, για περισσότερο από 3,5 χρόνια, αντιμετωπίζει αυτή την ασθένεια και δοξάζοντας τον Θεό δηλώνει ευγνώμων προς τους ιατρούς και τους νοσηλευτές που «στέκονται πάντοτε κοντά μας και μας φροντίζουν".

Ευχήθηκε επίσης καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα εκφράζοντας την ελπίδα ότι «και η πανδημία, που ταλαιπωρεί όλο τον κόσμο, σύντομα να υποχωρήσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Υγεία  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση