ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αρχηγός Αστυνομίας για φονικό: Πρωτοφανής υπόθεση για τα δεδομένα της Κύπρου

«Αποφασίσαμε να έχουμε όλη την αναγκαία εμπειρογνωμοσύνη γιατί θα μας βοηθήσει στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης»

Newsroom K

Στη σκηνή του διπλού φονικού στον Στρόβολο μετέβη γύρω στις 18.00 το απόγευμα του Σαββάτου (21/4), ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

Ο κ. Χρυσοστόμου προέβη σε δηλώσεις όπου ανάφερε πως «πρόκειται όπως ξέρετε για ένα στυγερό έγκλημα που έγινε κάτω από πολύ ιδιάζουσες συνθήκες, μια πολύ δύσκολη υπόθεση και είναι γι΄αυτό τον λόγο που έχουμε μεριμνήσει να έχουμε στη διάθεση μας όλη την αναγκαία εμπειρογνωμοσύνη, τόσο σε επιστημονικό όσο και ανακριτικό επίπεδο».

«Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την πλήρη εξυγνίαση αυτής της πράγματι πολύ δύσκολης και πραγματικά πρωτοφανούς για τα δεδομένα της Κύπρου υπόθεσης», πρόσθεσε.

Ερωτώμενος για το που βρίσκονται μέχρι στιγμής οι έρευνες και πότε θα ληφθεί η κατάθεση από τον 15χρονο, ο Αρχηγός απάντησε, «σε αυτό το στάδιο είμαστε στο σημείο όπου όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται και έτσι πρέπει να είναι, γιατί πραγματικά είναι μια πολύ ιδιάζουσα περίπτωση».

«Όλα αυτά θα αποφασιστούν αφού ολοκληρωθεί όλο το έργο που πρέπει να γίνει προηγουμένως, για να έχουμε όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα, για να φέρουμε τόσο στα επιστημονικά στοιχεία, όσο και όλα τα άλλα τα οποία πρέπει να έχουμε στη διάθεση μας. Στη συνέχεια κατόπιν συνεννόησης και με την καθοδήγηση της νομικής υπηρεσίας, του Γενικού Εισαγγελέα, θα προχωρήσουμε στη διερεύνηση της υπόθεσης».

Όσο αφορά την έλευση της κα. Σπηλιοπούλου, εξ Ελλάδος και την επανεξέταση των σορών ανάφερε, «είναι τέτοιας μορφής η υπόθεση που αποφασίσαμε ότι πρέπει να έχουμε όλη την αναγκαία εμπειρογνωμοσύνη γιατί θα μας βοηθήσει στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης» .

Κλίνοντας τόνισε πως «δεν πρόκειται να μπω σε λεπτομέρειες του ανακριτικού έργου».

Διενεργήθηκαν οι δεύτερες νεκροτομές

Ολοκληρώθηκε οι δεύτερες νεκροτομές επί των σορών του άτυχου ζεύγους, οι οποίες διήρκεσαν περίπου τέσσερις ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις Ιατροδικαστές, Ελένη Αντωνίου, Μάριος Ματσάκης και Χαρά Σπηλιοπούλου, αναμένεται ότι θα δώσουν την έκθεση με τα ευρήματά τους στην Αστυνομία.

Ο Μάριος Ματσάκης, εξερχόμενος από το νεκροτομείο, κληθείς να παραχωρήσει κάποια δήλωση, απάντησε λακωνικά, «ουδέν σχόλιο».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γεια σας, Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη; χρειάζεσαι δάνειο; Είμαι η Susan Benson της Sunshine Financial ...»
Susan Benson  |  01:52

Επιστροφή στην κανονικότητα σε ένα μη κανονικό κράτος

«Για να εχεις φυσιολογικο κρατος πρεπει να εχεις και φυσιολογικους ανθρωπους! Αλλα στον @manotopo που ...»
Γιωργος Χ  |  07:01

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X