ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αστυνομία: Δεκαεφτά καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Τα τέσσερα πρόσωπα που ήρθαν σε επικοινωνία μαζί μας έγιναν 6 για να προβούν σε νέες καταγγελίες, ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου

ΚΥΠΕ

Δεκαεφτά καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση βρίσκονται ενώπιον της Αστυνομίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Χρίστος Ανδρέου.

Εξάλλου, ο φάκελος της υπόθεσης, που αφορά στις καταγγελίες της πρωταθλήτριας στη σκοποβολή, Άντρης Ελευθερίου, παραδόθηκε σήμερα στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες.

Ερωτηθείς για το θέμα των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση, ο κ. Ανδρέου είπε ότι «οι καταγγελίες σήμερα έχουν γίνει 17 από 16 που είχαμε».

«Εφτά έχουν καταχωρηθεί ενώπιον δικαιοσύνης, δύο βρίσκονται στη Νομική Υπηρεσία, οκτώ καταγγελίες βρίσκονται στο στάδιο της διερεύνησης - κάποιες στο αρχικό στάδιο και κάποιες είμαστε στο τελικό στάδιο», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι τα τέσσερα πρόσωπα που ήρθαν σε επικοινωνία μαζί μας έγιναν 6 για να προβούν σε νέες καταγγελίες.

«Ήρθαν σε επαφή με το ειδικό κλιμάκιο που διερευνά τις υποθέσεις τούτες και αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να λάβουμε καταθέσεις και από τα πρόσωπα τα συγκεκριμένα, τα οποία -όπως έχω πει- έχουν έρθουν σε επαφή μαζί μας με πρόθεση να προβούν σε νέες καταγγελίες», σημείωσε.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Ανδρέου είπε ότι ο φάκελος της υπόθεσης, που αφορά στις καταγγελίες της πρωταθλήτριας στη σκοποβολή, Άντρης Ελευθερίου, παραδόθηκε σήμερα στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Συννεφιασμένος ο καιρός

Συννεφιασμένος ο καιρός

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους ...
ΚΥΠΕ
 |  ΚΥΠΡΟΣ