ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αστυνομικοί πήραν έγκυο στο νοσοκομείο - Υπέστη ρήξη αμνιακού σάκου στο δρόμο

Ο σύζυγός της ειδοποίησε τις Αρχές

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε επείγον περιστατικό που αφορούσε εγκυμονούσα η οποία βρισκόταν με το σύζυγό της στον αυτοκινητόδρομο, ανταποκρίθηκαν τα μέλη της Τροχαίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Αστυνομία σε ανάρτησή της, η έγκυος υπέστη ρήξη του αμνιακού σάκου ενώ βρισκόταν στο όχημα και ο σύζυγός της κάλεσε τους αστυνομικούς για βοήθεια.

Άμεσα τα μέλη της Τροχαίας έσπευσαν και βοήθησαν το ζεύγος.

Αυτούσια η ανάρτηση της Αστυνομίας:

Τα μέλη της Τροχαίας, πέραν των αστυνομικών τους καθηκόντων όπως είναι οι τροχονομικοί έλεγχοι, παράλληλα ανταποκρίνονται σε κάλεσμα πολιτών που χρειάζονται βοήθεια. Μία τέτοια περίπτωση ήταν και η σημερινή όπου, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, συνόδευσαν οδηγό και την έγκυο σύζυγό του σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, οδηγός ο οποίος μετέφερε εκείνη τη στιγμή την έγκυο σύζυγο του με το ιδιωτικό τους όχημα σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λευκωσία, ειδοποίησε την Αστυνομία για βοήθεια αφού η γυναίκα είχε υποστεί ρήξη του αμνιακού σάκου.

Τα μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, ανταποκρινόμενα άμεσα, συνάντησαν τον οδηγό σε σημείο του αυτοκινητόδρομου κοντά στο Πέρα Χωριό Νήσου και με τη χρήση φάρων και σειρήνων του περιπολικού οχήματος, τους οδήγησαν άμεσα και με ασφάλεια σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου τους ανέμεναν οι επι καθήκοντι ιατροί για να επιληφθούν της εγκυμονούσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση