ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:43
 

Αυστηρότατα μέτρα προφύλαξης λαμβάνει το Αρεταίειο Νοσοκομείο

Σχεδιάστηκαν με βάση τα βέλτιστα διεθνή πρότυπα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Αυστηρότατα μέτρα προφύλαξης του προσωπικού του και των ασθενών του λαμβάνει από τις 16/03/2020, σύμφωνα με ανακοίνωση του, το Αρεταίειο Νοσοκομείο. Στην ανακοίνωση του, το Αρεταίειο Νοσοκομείο αναφέρει ότι τα μέτρα σχεδιάσθηκαν με βάση τα βέλτιστα διεθνή πρότυπα, σύμφωνα με την επιστημονική βιβλιογραφία, σε καθημερινές συνεδριάσεις των Επιτροπών του Αρεταιείου Νοσοκομείου για Λοιμώξεις και για Διαχείριση Κρίσεων. Σημειώνει ότι εφαρμόστηκαν ανελλιπώς.

Το Αρεταίειο Νοσοκομείο αναφέρει πως, μεταξύ άλλων, έχει προμηθευθεί Προσωπικό Προστατευτικό Εξοπλισμό και επιβάλλει την καθολική χρήση του, έχει κλείσει το Τμήμα Ατυχημάτων, έχει ακυρώσει όλες τις μη επείγουσες εξετάσεις στα ιατρεία και εισαγωγές στους θαλάμους και έχει απομονώσει όλους τους εσωτερικούς ασθενείς σε μονόκλινα δωμάτια, χωρίς επισκέπτες. Σημειώνει ότι τα επείγοντα περιστατικά γίνονται δεκτά μόνον μετά από συνεννόηση με τον θεράποντα ιατρό και έλεγχο για τον κορωνοϊό, οι μεταφορές ασθενών από άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα, ιδιωτικά και δημόσια, υπόκεινται στον ίδιο έλεγχο και εφαρμόζονται μέτρα ατομικής προστασίας  Το Αρεταίειο Νοσοκομείο αναφέρει ότι δεν έχει υποστεί οριζόντια μετάδοση του ιού εντός του Νοσοκομείου.

«Ακόμα και μετά από παρουσία έξωθεν προσβεβλημένων ή και εκ των υστέρων διαγνωσθέντων ατόμων, μέσω των διαδικασιών μας και του έγκαιρου μηχανισμού δράσης, δεν προσβλήθηκε κανένας άλλος εντός του Αρεταίειου Νοσοκομείου. Τα λεπτομερή μας πρωτόκολλα έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά. Η συγκυρία είναι κρίσιμη. Με αίσθημα ευθύνης επιτελούμε την αποστολή μας, παρέχοντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και φροντίδας, σε ασφαλές περιβάλλον», καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Coronavirus  |  Υγεία  | 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Ήταν δικτάτορας ο Καποδίστριας;

«Τότε μόνο αυταρχικά θα μπορούσε να λειτουργήσει ένα κράτος πραγμα που χρειαζόμαστε και σημερα....»
Αρμαγεδών  |  16:28

#PoliticsBlog Αναμένοντας το Plan B και τη νέα μεγάλη μάχη

«Ευτυχώς που ο Νίκαρος είναι πρόεδρος, κανένας άλλος δεν θα μπορούσε...»
Αρμαγεδών  |  12:00

Θα μείνουμε χωρίς ποιητές

«Αρμαγεδων και αλφα μα τοσο επιφανειακοί πλεων; Διαβασατε το κειμενο αλλα δεν καταλαβατε τιποτα και αυτο ...»
Εγω  |  09:54

Πολύτιμο δώρο

«Η ουσία όμως είναι ποιός θα τα πληρώσει, όταν η πιο πλούσια γεννιά που έζησε δημιούργησε τόσα πολλά ...»
Αρμαγεδών  |  08:00

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X