ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αυτοί οι δρόμοι είναι κλειστοί στο Τρόοδος λόγω χιονόπτωσης

Οι δρόμοι που είναι ανοιχτοί μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με με αντιολισθητικές αλυσίδες

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κλειστοί δρόμοι στα ορεινά του Τροόδους – Μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές αλυσίδες δρόμοι στις περιοχές Μόρφου και Πιτσιλιάς

Κλειστοί είναι γύρω στις 7.00 το βράδυ της Δευτέρας δρόμοι στο Τρόοδος λόγω χιονόπτωσης και συσσώρευσης χιονιού στο οδόστρωμα, ενώ επίσης λόγω χιονόπτωσης, δρόμοι στις ορεινές περιοχές Μόρφου και Πιτσιλιάς είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Κλειστοί για όλα τα οχήματα είναι συγκεκριμένα οι δρόμοι Πλατρών-Τροόδους, Καρβουνά-Τροόδους και Προδρόμου-Τροόδους.

Ανοιχτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι οι ακόλουθοι δρόμοι στις περιοχές Μόρφου και Πιτσιλιάς:

Σαϊττά – Πέρα Πεδί
Πέρα Πεδί – Πλάτρες
Μωνιάτη – Πλατρών
Ομόδους – Πλατρών
Φοινί – Άγιος Δημήτριος – Καμηνάρια
Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς
Κακοπετριάς – Καρβουνά
Πεδουλά – Προδρόμου
Προδρόμου – Λεμύθου
Καρβουνά – Κυπερούντα – Αγρού
Παλαιχωρίου – Αγρού
Παλαιχωρίου – Ασκά – Φτερικουδίου
Φτερικουδίου – Άλωνας
Άλωνας – Πλατανιστάσας
Άλωνας – Πολύστυπου
Πολύστυπου – Χαντριών
Πολύστυπου – Λαγουδερών
Αληθινού – Λιβαδιών

Στο οδικό δίκτυο των αστικών περιοχών, καθώς και στους αυτοκινητοδρόμους, δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα, ωστόσο, λόγω των βροχών που σημειώνονται σε διάφορες περιοχές, συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή σε όσους θα διακινούνται στους δρόμους.

Επισημαίνεται ότι λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη. Προτρέπεται το κοινό όπως πριν τις διακινήσεις του, ενημερώνεται για την κατάσταση των δρόμων μέσω και των ανακοινώσεων που δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας αναρτώνται έγκαιρα στην ενημερωτική ιστοσελίδα της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στη σελίδα της Αστυνομίας στο Facebook (Facebook.com/cypolice), καθώς και στο λογαριασμό της Αστυνομίας στο Twitter (twitter.com/Cyprus_Police).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση