ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βάσιμοι φόβοι για περισσότερα θύματα

Πού στρέφουν την προσοχή τους οι ανακριτές

Newsroom K

Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη οι άντρες της ανακριτικής ομάδας παρά την παραδοχή του «Ορέστη» για την διάπραξη εφτά δολοφονιών.

Μπορούσε να μείνει τόσο καιρό ανενεργός;

Η στάση που κράτησε μέχρι στιγμής ο 35χρονος αξιωματικός στις ανακρίσεις δείχνουν ότι μπορεί η μακάβρια λίστα των θυμάτων του να είναι μεγαλύτερη έστω και αν ίδιος επιμένει ότι αποκάλυψε τα πάντα.

 

Ένα από τα ερωτήματα που προκύπτει είναι το μεγάλο κενό που παρατηρείται από την πρώτη του χρονικά δολοφονία μέχρι την δεύτερη και κατά πόσο θα μπορούσε να πνίξει αυτή την αρρωστημένη του μανία για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι ανακριτές της υπόθεσης θέλουν να είναι σίγουροι ότι ο 35χρονος δεν έχει αλλά μυστικά κρυμμένα στο σατανικό όπως αποδείχτηκε μυαλό του.

Ενδεικτικά αναφέρουμε το χρονικό των εξαφανίσεων των θυμάτων:

LIVIA FLORENTINA και ELENA NATALIA BUNEA: Δηλώθηκε η εξαφάνιση τους στις 30 Σεπτεμβρίου 2016

MARICAR VALDEZ ARQUIOLA: Δηλώθηκε ότι εξαφανίστηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2017

MARRY ROSE TIBURCIO & SIERRA: Δηλώθηκε ότι εξαφανίστηκε στις 5 Μαΐου, 2018

Κάτχα Ανού: Ο 35χρονος είπε ότι την σκότωσε το καλοκαίρι του 2018 χωρίς να πει ακριβή ημερομηνία. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ίχνη της κοπέλας χάθηκαν τέλη Ιουνίου του 2018.

ARIAN PALANAS LOZANO: Δηλώθηκε ότι εξαφανίστηκε στις 21 Ιουλίου, 2018

Από το χρονικό των εξαφανίσεων που αναφέραμε πιο πάνω, και το οποίο συνδέεται άμεσα με τις ημερομηνίες των δολοφονιών βλέπουμε ότι ο 35χρονος μέσα σε περίοδο περίπου 8 μηνών διέπραξε 5 δολοφονίες.

Η δράση του ουσιαστικά κλιμακώθηκε από τον Μάιο του 2018 μέχρι τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου όπου διέπραξε, όπως ο ίδιος ομολόγησε, 4 από τις 7 δολοφονίες. Το πρώτο του αρρωστημένο έγκλημα διαπράχθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016.

Αποκαλύψεις με δόσεις και αντιφάσεις

Οι ανακριτές ανησυχούν ότι ο ύποπτος 35χρονος τους δίνει στοιχεία και απαντήσεις με δόσεις, όσον αφορά την μακάβρια δράση του.

Θυμίζουμε ότι ο 35χρονος στις αρχικές του ανακρίσεις, είχε κάνει λόγο για πέντε δολοφονίες, ωστόσο, αμέσως μετά κατέβασε τον αριθμό στις δύο. Βάσει πληροφοριών που είχε εξασφαλίσει το 24News, ο 35χρονος σε κατάθεσή του είχε αναφέρει ότι σκότωσε συνολικά πέντε γυναίκες, αλλά αμέσως μετά, έσπευσε να διορθώσει τον αριθμό και να τον «κατεβάσει» στις δύο, λέγοντας ότι σάστισε αρχικά εξαιτίας της ανάκρισης και υπέπεσε στο λάθος.

Οι 30 γυναίκες

Αξίζει να υπενθυμίσουμε, επίσης, την πληροφόρηση που μεταδώσαμε στα αρχικά στάδια της φρικιαστικής αυτής υπόθεσης, που αναφερόταν στην προσέγγιση τριάντα γυναικών σε διάστημα δύο περίπου ετών.

Συγκεκριμένα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο 35χρονος σχετιζόταν με πάνω από 30 γυναίκες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις οποίες αντάλλαζε μηνύματα και, ενδεχομένως, να προσπαθούσε να ρίξει στα δίχτυά του.

Αν και τα όσα έχουμε αναφέρει πιο πάνω, στριφογυρίζουν στο μυαλό των μελών της Αστυνομίας, που καλείται να εξιχνιάσει ένα έγκλημα, που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί στην Κύπρο, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι πρόκειται, για την ώρα, καθαρά για σενάρια. Τα σενάρια αυτά, ωστόσο, απευχόμαστε να βγουν αληθινά κι η μακάβρια λίστα του 35χρονου να έχει ολοκληρωθεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση