ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βολές πολυβόλων και αντιαρματικών βλημάτων από άρματα Τ-80U

ΚΥΠΕ

Βολές πολυβόλων και αντιαρματικών βλημάτων από άρματα Τ-80U πραγματοποιήθηκαν στο πεδίο βολής Καλού Χωριού. Τις βολές παρακολούθησε ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης.

Σε ανακοίνωση το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς αναφέρει πως «από 17 έως 21 Ιανουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκαν στο πεδίο βολής Καλού Χωριού, εκπαιδευτικές βολές αρμάτων Τ-80U, με το πυροβόλο 125 χιλ. και το συζυγές πολυβόλο 7,62 χιλ. επί επίγειων στόχων, από Μονάδες της ΧΧ τεθωρακισμένης ταξιαρχίας».

Αναφέρεται πως «η συγκεκριμένη δραστηριότητα αποτελεί μέρος της επιχειρησιακής εκπαιδεύσεως και σε αυτή συμμετείχαν το μόνιμο προσωπικό της δύναμης, οι συμβασιούχοι οπλίτες και οι οπλίτες που κατατάχθηκαν πρόσφατα και ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους».

«Τις βολές παρακολούθησε ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο οποίος διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και ηθικού του προσωπικού των μονάδων τεθωρακισμένων» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Βροχές τις επόμενες μέρες

Βροχές τις επόμενες μέρες

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι το Σάββατο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές ...
ΚΥΠΕ
 |  ΚΥΠΡΟΣ