ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βρήκαν στον υπολογιστή του βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Χειροπέδες σε 27χρονο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ηλεκτρονικά αρχεία βίντεο με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων εντοπίστηκαν σε ηλεκτρονικό υπολογιστή 27χρονου, ο οποίος συνελήφθη μετά από επιχείρηση έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Μετά από εξετάσεις που έγιναν από την Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εγέρθηκαν υποψίες ότι χρήστης του διαδικτύου κατείχε και κατέστησε διαθέσιμο προς διαμοιρασμό, αριθμό ηλεκτρονικών αρχείων με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Αφού εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του 27χρονου υπόπτου, μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησαν σήμερα σε έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην κατοικία του, από όπου παραλήφθηκαν για να τύχουν δικανικής εξέτασης, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που ο ύποπτος είχε στην κατοχή του.

Μέλη του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων που διενήργησαν αρχικό έλεγχο σε έναν από τους φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εντόπισαν στον υπολογιστή αρχεία βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Εναντίον του 27χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα, με το οποίο συνελήφθη από τα μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης απόκτησης ή κατοχής παιδικής πορνογραφίας, απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία, διανομής, διάδοσης ή μετάδοσης παιδικής πορνογραφίας και προσφοράς ή παροχής πληροφοριών για παιδική πορνογραφία.

Η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση