ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δεν φεύγουν τελικά τους γάτους από το ΡΙΚ

Αλλαγή στάσης από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την απόφαση να μην απομακρύνει τους αδέσποτους γάτους από τις εγκαταστάσεις του έλαβε τελικά το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου. Η «Κ» επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ, Μιχάλη Μιχαήλ, ο οποίος μας επιβεβαίωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβε την εν λόγω απόφαση, μη θέλοντας ωστόσο να προβεί σε οποιαδήποτε άλλη δήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να απομακρύνει γάτους που βρίσκονται γύρω από τον χώρο του ΡΙΚ, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από το προσωπικό του Ιδρύματος, αφού αναμενόταν το δημαρχείο να προσέλθει στο ίδρυμα με κλούβες για να μεταφέρει τους γάτους.

Σημειώνεται ότι προηγούμενο δημοσίευμα τις «Κ» ανέφερε ότι τους 15 γάτους φροντίζουν υπάλληλοι οι οποίοι έχουν μεριμνήσει ήδη να τους στειρώσουν. Ωστόσο, ο κ. Μιχαήλ διέψευσε τις πληροφορίες που θέλουν τους γάτους να περιορίζονται στους 15 και φτάνουν όπως επισήμανε τους 100-150. Όπως υποστήριξε, οι υπάλληλοι ταΐζουν τους γάτους μέσα στα γραφεία με αποτέλεσμα τα ζώα άθελα τους να προκαλούν σοβαρά προβλήματα.  Το προσωπικό ωστόσο με το οποίο επικοινώνησε η «Κ» διέψευσε τον αριθμό αλλά και το γεγονός ότι οι γάτοι εισέρχονται όντως εντός του χώρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X