ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δερύνεια: Ρουχισμός σε μπόιλερ θέρμανσης προκάλεσε φωτιά

Από την πυρκαγιά έπαθε εκτεταμένες ζημιές το υποστατικό

ΚΥΠΕ

Ρουχισμός σε μπόιλερ θέρμανσης προκάλεσε φωτιά στην Δερύνεια.

Σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρεται ότι στις 06:40 χθες λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε βοηθητικό υποστατικό οικίας στην Δερύνεια. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 07.02.

Από την πυρκαγιά έπαθε εκτεταμένες ζημιές το υποστατικό και ο εξοπλισμός του που περιελάμβανε μπόιλερ θέρμανσης, διάφορες ηλεκτρικές συσκευές και εργαλεία. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από ρουχισμό ο οποίος αφέθηκε σε μπόιλερ θέρμανσης.

Εξάλλου στις 12:00 λήφθηκε κλήση για ατύχημα στη νεκρά ζώνη μεταξύ των χωριών Περιστερώνα και Αστρομερίτης. Ηλικιωμένος άνδρας που εκτελούσε γεωργικές εργασίες οδηγώντας γεωργικό ελκυστήρα, στην προσπάθεια του να ξεμπλοκάρει τον ελκυόμενο γεωργικό αλεστήρα απομακρύνοντας άχρηστα υλικά που πιάστηκαν σε αυτόν, εγκλωβίστηκε το πόδι του στο μηχάνημα.

Ανταποκρίθηκαν ο Σταθμός Υπαίθρου Περιστερώνας και ο Σταθμός Λακατάμιας με 2 οχήματα συμπεριλαμβανομένου, ομάδας και όχημα διάσωσης. Ο 63χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Λευκωσίας. Στην σκηνή παρευρέθηκαν η Αστυνομία και τα Ηνωμένα Έθνη για συνοδεία.

Επίσης στη μια τα ξημερώματα λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά  το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε άκρη δρόμου στον Στρόβολο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01.16. Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 χθες το πρωί μέχρι και τις 06.00 σήμερα ανταποκρίθηκε  σε 20 κλήσεις για βοήθεια ,10 πυρκαγιές , 9 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση