ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διάσωση μικρού παιδιού στη Λακατάμια (Βίντεο)

Επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Βίντεο από την επιχείρηση διάσωσης ενός ανήλικου κοριτσιού, δημοσίευσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κος Αντρέας Κεττής. 

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, κοριτσάκι 11,5 ετών έπεσε σε διάτρηση νερού βάθους 40 μέτρων μαζί με την 9,5 ετών αδερφή της.

Τα κοριτσάκια κατέληξαν στον πάτο της διάτρησης ενώ έπαιζαν ανέμελα και παρέμειναν εκεί για 2,5 ώρες, μέχρι που η μικρότερη αδερφή κατάφερε να ανεβεί μέχρι την επιφάνεια και να ειδοποιήσει τους γονείς της.

Δείτε την ανακοίνωση και την επιχείρηση διάσωσης:

 

 

Η ανάρτηση του Ανδρέα Κεττή:

Ακόμα μια φορά επαληθεύονται οι προβλέψεις μας. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε τόσο τυχεροί!

Προ ημερών και μετά από επανειλημμένες κλήσεις για ανάσυρση κυρίως ζώων από ανοικτά πηγάδια με κινδύνους να αναφύονται και για τα μέλη μας κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων διάσωσης. Kάναμε έκκληση τόσο σε ιδιώτες όσο και σε όλους τους αρμόδιους Κρατικούς φορείς να επιθεωρήσουν και να ασφαλίσουν ανοικτές διατρήσεις και πηγάδια. Σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία με μέλη μας διασώστες από Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας ανέσυραν παιδάκι (κοριτσάκι) 11.5 ετών από διάτρηση με νερό βάθους 40 μέτρων ευτυχώς χωρίς εμφανή σοβαρό τραυματισμό. Το κοριτσάκι μαζί με την αδελφή του 9.5 ετών κατέληξαν στο πάτο της διάτρησης όταν ενώ έπαιζαν ανέμελα, το εντελώς πρόχειρο κάλυμμα της διάτρησης σε αυλή κατοικίας στο Δήμο Λακατάμιας ,υποχώρησε. Παρέμειναν εκεί για 2.5 ώρες καλώντας για βοήθεια χωρίς ανταπόκριση μέχρι που το 9.5 ετών κοριτσάκι τόλμησε και σκαρφάλωσε στη σωλήνα της διάτρησης και διένυσε κατακόρυφη απόσταση 40 μέτρων μέχρι την επιφάνεια και ειδοποίησε τους γονείς τους. Μπράβο στα κοριτσάκια για την τόλμη και το θάρρος που επέδειξαν ! Μπράβο στα μέλη μας των Πυροσβεστικών Σταθμών Λευκωσίας για την άψογη και πετυχημένη επιχείρηση διάσωσης !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση