ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Διέμεναν παράνομα στην Κύπρο - Τους περάσαν χειροπέδες

Άρχισαν οι διαδικασίες επαναπατρισμού

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Συνέχεια στις επιχειρήσεις για εντοπισμό υπηκόων τρίτων χωρών, που διαμένουν παράνομα στην Κύπρο, έδωσε σήμερα η Αστυνομία, με συντονισμένη παγκύπριας κλίμακας επιχείρηση αστυνομικών ελέγχων.

Ανακοίνωση από την Αστυνομία αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής επιχείρησης ελέγχων, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη 26 προσώπων διαφόρων υπηκοοτήτων, τα οποία όπως έχει διαπιστωθεί, παραμένουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αυτοί τέθηκαν υπό κράτηση, με την Αστυνομία να προχωρεί ήδη στις διαδικασίες για τον άμεσο επαναπατρισμό τους, σε συνεργασία και με άλλες αρμόδιες Αρχές.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης που διεξήχθη στην επαρχία Αμμοχώστου, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε ξενοδοχειακή μονάδα, δύο πρόσωπα ηλικίας 28 και 25 ετών, υπήκοοι τρίτων χωρών, οι οποίοι διαμένουν νόμιμα στη Δημοκρατία, εντοπίστηκαν να εργάζονται παράνομα χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Συγκεκριμένα, τα δύο πρόσωπα ασχολούνταν με οικοδομικές εργασίες, στον εξωτερικό χώρο του υποστατικού, όπου εντοπίστηκε και ο εργοδότης τους, ηλικίας 34 ετών. Εναντίον των τριών διερευνάται υπόθεση παράνομης εργοδότησης και παράνομης απασχόλησης.

Στη σημερινή επιχείρηση, η οποία άρχισε στις 6.00 το πρωί και ολοκληρώθηκε γύρω στις 3.00 το απόγευμα, συμμετείχαν μέλη από όλα τα επαρχιακά κλιμάκια της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης – ΥΑΜ, καθώς και μέλη της Υποδιεύθυνσης Επιτήρησης Πράσινης Γραμμής και Αντιμετώπισης Μεταναστευτικών Ροών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση