ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δήμος Πάφου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί ενόψει συναυλίας Ά. Πρωτοψάλτη και Μ. Χατζηγιάννη

ΚΥΠΕ

Με μια αγκαλιά τραγούδια από την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο Δήμος Πάφου συνεχίζει το πρόγραμμα των καλοκαιρινών του εκδηλώσεων αύριο Κυριακή 4 Ιουλίου, στις 8.30 μ.μ., στην Πλατεία Κέννεντυ στην Πάφο. Οι δύο δημοφιλείς τραγουδιστές θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Με σχετική του ανακοίνωση ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι εν όψει της συναυλίας, θα είναι κλειστοί για την κυκλοφορία από τις 7.00 μ.μ. μέχρι τις 12.00 τα μεσάνυχτα οι ακόλουθοι δρόμοι. Όπως η Οδός Ευαγόρα Παλληκαρίδη από το ύψος με την Ανδρέα Τσέλεπου (φώτα τροχαίας Τράπεζας Κύπρου). Η διέλευση θα επιτρέπεται μόνο σε οχήματα τα οποία κατευθύνονται προς τους χώρους στάθμευσης της συναυλίας.

Η οδός Νεόφυτου Νικολαΐδη από το ύψος με την Γρηγόρη Αυξεντίου ( Φώτα Δικαστηρίου). Η διέλευση θα επιτρέπεται μόνο σε οχήματα τα οποία κατευθύνονται προς τους χώρους στάθμευσης της συναυλίας.

Επίσης η οδός Γρίβα Διγενή από το ύψος με τη 25ης Μαρτίου ( Παρά την CYTA). Η διέλευση θα επιτρέπεται μόνο σε οχήματα τα οποία κατευθύνονται προς τους χώρους στάθμευσης της συναυλίας. Η οδός Νικοδήμου Μυλωνά από το ύψος με την Γλάδστωνος και η οδός Νίκου Αντωνιάδη από το ύψος με την οδό Ρένου.

Οι πολίτες που επιθυμούν να παρευρεθούν στη συναυλία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους πιο κάτω χώρους στάθμευσης της πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, του Γηπέδου Γ.Σ. Κόροιβος, του Γηπέδου του 7ου Δημοτικού Σχολείου (Πρώην Τούρκικο), του Ανοικτού χώρου στάθμευσης παραπλεύρως Μνημείου Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και του Χώρου Στάθμευσης Λυκείου Α’ Εθνάρχη Μακαρίου του Γ’ (οδός 1ης Απριλίου).

Για αποφυγή αχρείαστης ταλαιπωρίας, ο Δήμος Πάφου παρακαλεί τους οδηγούς όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών και των τροχονόμων του Δήμου, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Τρίτη, για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές ...
ΚΥΠΕ
 |  ΚΥΠΡΟΣ