ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Διπλό φονικό: Στον τόπο του εγκλήματος ο δράστης

Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Στη σκηνή του εγκλήματος, εκεί που σκότωσε τις δύο γυναίκες επέστρεψε ο 32χρονος. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος από τη Συρία, βρέθηκε στο εξοχικό στον Αμίαντο, μαζί με τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού και υπέδειξε σκηνές από το στυγερό έγκλημα.

Οι έρευνες των Αρχών, βρίσκονται σε εξέλιξη αφού, όπως έγινε γνωστό, μετά και την ομολογία του 32χρονου αναζητούνται δύο πρόσωπα, που σύμφωνα με τον ίδιο το βοήθησαν να σκάψει το σημείο όπου εν τέλει έθαψε τις δύο γυναίκες.

Τα εν λόγω πρόσωπα, όπως υποστήριξε ο καθ’ ομολογίαν δράστης, δεν γνώριζαν για το έγκλημα, ούτε και τον ίδιο. Όπως είπε, τους βρήκε σε σημείο όπου συχνάζουν αλλοδαποί στη Λεμεσό και τους ζήτησε να τον βοηθήσουν πληρώνοντάς τους και χωρίς να τους εξηγήσει το λόγο που ήθελε το λάκκο.

Επίσης, αναζητείται ένα πρόσωπο που φαίνεται σε υλικό από κλειστά κυκλώματα της περιοχής κοντά στο εξοχικό, να επιβαίνει στο αυτοκίνητο του δράστη, λίγη ώρα μετά την διάπραξη του εγκλήματος.

Για αυτά τα πρόσωπα, ο 32χρονος δεν έχει δώσει στοιχεία τους στις Αρχές, αφού όπως σημειώσαμε και πιο πάνω, ισχυρίζεται ότι δεν τους ξέρει, έτσι το έργο των Ανακριτών, δυσκολεύει, ως προς τον εντοπισμό τους.

Πάντως, τα συγκεκριμένα πρόσωπα, πιθανόν να δώσουν λεπτομέρειες για την υπόθεση, που μέχρι στιγμη΄ς δεν έγιναν γνωστές, κυρίως το πρόσωπο που φαίνεται να επιβαίνει στο όχημα του 32χρονου, λίγη ώρα μετά την διάπραξη του εγκλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση