ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δωμάτιο θηλασμού απέκτησε η Βουλή των Αντιπροσώπων

Σε δηλώσεις της, η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, ανέφερε ότι η Βουλή αποδεικνύει εμπράκτως την ευαισθησία της προς τις θηλάζουσες μητέρες και τα βρέφη.

ΚΥΠΕ

Ένα κατάλληλα διαμορφωμένο και εξοπλισμένο δωμάτιο θηλασμού διαθέτει πλέον η Βουλή των Αντιπροσώπων, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις θηλάζουσες εργαζόμενες και επισκέπτριες του κτιρίου και συμβάλλοντας έτσι στην ενθάρρυνση του μητρικού θηλασμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, το δωμάτιο είναι κλιματιζόμενο, διαφυλάσσει την ιδιωτικότητα παιδιού και μητέρας, ενώ διαθέτει καρέκλα θηλασμού και χώρο άντλησης και φύλαξης γάλακτος. Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε δίπλα σε χώρο κουζίνας, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες απαιτήσεις για τη δημιουργία και τη λειτουργία τέτοιου είδους χώρων.

Σε δηλώσεις της, η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, ανέφερε ότι η Βουλή αποδεικνύει εμπράκτως την ευαισθησία της προς τις θηλάζουσες μητέρες και τα βρέφη και επισημαίνει την ανάγκη γενικότερης καλλιέργειας κουλτούρας θηλασμού. Επιπλέον, η εν λόγω πρωτοβουλία, δήλωσε η κ. Δημητρίου, εντάσσεται στην προώθηση καίριων ζητημάτων που αφορούν την εργαζόμενη μητέρα και την εξισορρόπηση της προσωπικής με την επαγγελματική ζωή της γυναίκας.

Όπως σημείωσε η Πρόεδρος της Βουλής, το νομοθετικό σώμα θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που συμβάλλει σε συνθήκες πιο ανθρώπινες, πιο λειτουργικές και πιο φιλικές προς τις εργαζόμενες μητέρες, που καλούνται να ανταποκριθούν σε πολλαπλούς ρόλους και απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Βουλή  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση