ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δωρεάν η στάθμευση σε κομμάτι της Τάφρου Κωστάντζα

To Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας αποφάσισε να κηρύξει τμήμα της Τάφρου Κωστάντζα (κάτω από τον κόμβο ΟΧΙ) προσωρινά σε Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Από τις 29 Νοεμβρίου και μέχρι τις 19 Ιανουαρίου 2022 τμήμα της Τάφρου Κωστάντζα (κάτω από τον κυκλικό κόμβο του ΟΧΙ) γίνεται Δημοτικός Χώρος Στάθμευσης για δωρεάν στάθμευση.

To Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας ασκώντας τις εξουσίες πoυ τoυ παρέχει o περί Δήμωv Νόμος και oι περί Τροχαίας Δημοτικοί Κανονισμοί αποφάσισε να κηρύξει τμήμα της Τάφρου Κωστάντζα (κάτω από τον κυκλικό κόμβο του ΟΧΙ) προσωρινά σε Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης για τη δωρεάν στάθμευση επισκεπτών στην πόλη μας με αφορμή τη λειτουργία της Παραμυθούπολης στο Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης Νταβίλα.

Ο χώρος στάθμευσης είναι χωρητικότητας 125 οχημάτων και θα λειτουργήσει προσωρινά μέχρι τις 19 Ιανουαρίου, 2022. Οι επισκέπτες θα μπορούν να σταθμεύουν στο χώρο με ασφάλεια και στη συνέχεια θα έχουν τη δυνατότητα να μεταβαίνουν πεζοί με ασφάλεια στην Παραμυθούπολη μέσω του υπόγειου περάσματος που δημιουργήθηκε κάτω από τη Πλατεία Δώρου Λοΐζου (πρώην Πλατεία Κανιγγος).

Η είσοδος των οχημάτων στο χώρο στάθμευσης θα γίνεται από την είσοδο του Δημοτικού Πάρκου Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται στη Λεωφόρο Στασίνου πλησίον φωτοοελεγχόμενης διάβασης πεζών τύπου ΠΕΛΙΚΑΝ (συμβολή με την οδό Αλκαίου).

«Οι οδηγοί καλούνται να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας που τοποθετήθηκαν εντός του πάρκου και να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα. Η παρούσα γνωστοποίηση τίθεται σ’ εφαρμογή από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, 2021», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση