ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δύο ανήλικοι παρέδωσαν στην αστυνομία πορτοφόλι με 1.150 ευρώ

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

ΚΥΠΕ

Δύο ανήλικοι ηλικίας 13 και 15 ετών, παρέδωσαν στην Αστυνομία πορτοφόλι με χρήματα που εντόπισαν σε πάρκο στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η πράξη δύο ανήλικων, οι οποίοι χωρίς υστεροβουλία και πράττοντας ότι είναι ηθικά σωστό, παρέδωσαν χθες στην Αστυνομία ένα πορτοφόλι, το οποίο είχαν εντοπίσει προηγουμένως σε πάρκο σε περιοχή της επαρχίας Αμμοχώστου»

Συγκεκριμένα «οι δύο ανήλικοι ηλικίας 13 και 15 ετών, συνοδευόμενοι από τον πατέρα του 13χρονου, προσήλθαν γύρω στις 9 το βράδυ της Κυριακής 24 Ιουλίου, στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου και παρέδωσαν πορτοφόλι, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό ύψους 1.150 ευρώ».

Προστίθεται ότι «το πορτοφόλι είχε απωλεσθεί γύρω στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής στο συγκεκριμένο πάρκο και ο κάτοχός του, ηλικίας 21 ετών, μετέβη δύο ώρες μετά στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου και κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία».

«Ο 21χρονος κλήθηκε στον Σταθμό, όπου του παραδόθηκε το πορτοφόλι με το περιεχόμενό του και ευχαρίστησε τόσο τα μέλη της Αστυνομίας όσο και τα δύο παιδιά για την αξιέπαινη πράξη τους», αναφέρεται.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου «ενημερώθηκε σήμερα για το συγκεκριμένο περιστατικό και έστειλε συγχαρητήρια στους γονείς των δύο παιδιών. Πρόθεση του Αρχηγού είναι να συναντηθεί το συντομότερο δυνατόν με τα παιδιά και τους γονείς τους στο Γραφείο του, ώστε να τους εκφράσει και από κοντά τα συγχαρητήρια του για την ενέργεια τους αυτή, η οποία όπως ανέφερε, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και να τους βραβεύσει».

Ο κ. Παπαθεοδώρου είπε ακόμα ότι «στόχος είναι η Αστυνομία να οικοδομεί σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τον πολίτη για μια ασφαλέστερη κοινωνία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση