ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν να οδηγούν στην Πάφο υπό την επήρεια ναρκωτικών

Ανακόπηκαν για έλεγχο

ΚΥΠΕ

Δύο πρόσωπα, μία γυναίκα ηλικίας 34 ετών και έναν άντρα ηλικίας 38 ετών, εντόπισε η Αστυνομία Πάφου να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου στις 9.12.21 λίγο μετά τα μεσάνυκτα μέλη της ομάδας “Z” ανέκοψαν για έλεγχο όχημα το οποίο οδηγείτο από 34χρονη αλλοδαπή μόνιμη κάτοικο Πάφου άνεργη. Στα έγγραφα του οχήματος που έγινε, διαπιστώθηκε ότι η πιο πάνω δεν καλυπτόταν από πιστοποιητικό ασφαλείας. Σε προκαταρκτική εξέταση εντοπισμού ναρκωτικών ουσιών που της έγινε διαπιστώθηκε ότι είχε στο σάλιο της, ναρκωτικές ουσίες. Έδωσε ακολούθως πρόσθετο δείγμα το οποίο αφού σφραγίστηκε θα σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακή ανάλυση. Στο αυτοκίνητο της έγινε έρευνα χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το παράνομο. Η Τροχαία Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Εξάλλου σε δεύτερη περίπτωση , σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου, χτες στις 20:00 το βράδυ, μέλη της Τροχαίας Πάφου ενώ διενεργούσαν ελέγχους στην Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Πάφο. Σε προκαταρκτική εξέταση εντοπισμού ναρκωτικών ουσιών που του έγινε, βρέθηκαν στο σάλιο του ναρκωτικές ουσίες. Στην συνέχεια έδωσε πρόσθετο δείγμα σάλιου που αφού σφραγίστηκε θα σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακή ανάλυση. Ακολούθησε έρευνα στο όχημα του 38χρονου χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε. Η Τροχαία Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση