ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δύο πρόσωπα υπό 5ήμερη κράτηση για απόπειρα απαγωγής και μαχαιροφορίας

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για τη σύλληψη των δύο 24χρονων, καταλυτική ήταν η συμβολή φρουρών ασφαλείας σχολικού κτηρίου της Πάφου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Διατάγματα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 24 ετών, κατοίκων Πάφου για υπόθεση απόπειρας απαγωγής δύο ανήλικων αγοριών, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, μαχαιροφορίας και παράνομη κατοχή περιουσίας στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για τη σύλληψη των δύο 24χρονων, καταλυτική ήταν η συμβολή φρουρών ασφαλείας σχολικού κτηρίου της Πάφου, έξω από το οποίο εκτυλίχθηκε το περιστατικό.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην Αστυνομία φρουρός ασφαλείας, γύρω στις 4.15μ.μ. χθες, ενώ βρισκόταν στο σχολικό κτήριο, άκουσε ένα αγόρι να φωνάζει και στη συνέχεια είδε, στο δρόμο, εκτός του κτηρίου, δύο αγόρια πάνω στα ποδήλατά τους. Δίπλα τους βρισκόταν αυτοκίνητο, το οποίο είχε την πόρτα του συνοδηγού ανοιχτή, με τον συνοδηγό, σύμφωνα με τον φρουρό ασφαλείας, να προσπαθεί να αρπάξει το ένα από τα δύο αγόρια.

Ο φρουρός κινήθηκε προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να αναχωρήσει από τη σκηνή. Μερικά λεπτά αργότερα, ο φρουρός ασφαλείας, με τη βοήθεια δεύτερου προσώπου, εντόπισαν το εν λόγω αυτοκίνητο στο χώρο στάθμευσης του σχολείου. Εκεί εντοπίστηκαν και οι δύο 24χρονοι, οι οποίοι φέρονται να επέβαιναν στο όχημα.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία μετά από σχετική έρευνα, εντόπισαν εντός του οχήματος ένα μαχαίρι και δύο κλειδιά αυτοκινήτων.

Λίγο αργότερα οι δύο 24χρονοι συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ανακρινόμενοι οι δύο συλληφθέντες, φέρονται να αρνούνται ενοχή, ενώ έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς για την παρουσία τους στην περιοχή, οι οποίοι διερευνώνται.

Οι δύο ανήλικοι, ηλικίας 13 και 7 ετών, αναμένεται να προβούν σε σχετικές καταθέσεις, στην παρουσία των γονέων τους και λειτουργών των υπηρεσιών κοινωνικής ευημερίας.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Δρομολογεί διώξεις η Ερευνητική

«Προς την Επιτροπή Διερεύνησης: πριν κάνετε οτιδήποτε εναντίον των οποιονδήποτε παρανομούντων ρωτείστε ...»
ΑΚΑ  |  09:46

Δρομολογεί διώξεις η Ερευνητική

«Προς την Επιτροπή Διερεύνησης: πριν κάνετε οτιδήποτε εναντίον των οποιονδήποτε παρανομούντων ρωτείστε ...»
ΑΚΑ  |  09:45

Γυμναστήριο άνοιξε παρά τα μέτρα - Περίπτερο σέρβιρε σε πελάτες

«Αυτό το γυμναστήριο είναι το Olympia στον Άγιο Αθανάσιο σε γειτονιά. Έχει πολλές μέρες που άνοιξε, ...»
Dmitiry  |  21:17

Σε χαμηλό βαρομετρικό οι πολιτικοί αρχηγοί

«Δηλαδή, όλοι οι ΄πολιτικοί΄μας για τη χωματερή. »
ΑΚΑ  |  22:38

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση