ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έφοδος της Αστυνομίας στην Παλιά Λευκωσία

Καταγγελίες και συλλήψεις - Όσα όλα εντόπισαν

Newsroom K

Συντονισμένη επιχείρηση στην εντός των τειχών περιοχή της Λευκωσίας, πραγματοποίησε χθες βράδυ η Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας, στο πλαίσιο των δράσεων της Αστυνομίας για πρόληψη του εγκλήματος και ενδυνάμωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας και άλλα τμήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας. Συμμετείχαν επίσης λειτουργοί του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του Τμήματος Τελωνείων, των Υγειονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Λευκωσίας, καθώς και τροχονόμοι του Δήμου Λευκωσίας.

Κατά την επιχείρηση ελέγχθηκαν συνολικά 313 πρόσωπα, ενώ ανακόπηκαν και ελέγχθηκαν 20 οχήματα. Τέσσερα πρόσωπα συνελήφθησαν για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στη Δημοκρατία, ενώ εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν Δικαστικά εντάλματα πληρωμής προστίμου και οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό για διευθέτηση των ενταλμάτων. Περαιτέρω, καταγγέλθηκαν τέσσερα πρόσωπα, τα οποία εντοπίστηκαν να προβαίνουν σε άγρα πελατών με σκοπό την πορνεία.

Συνολικά έγινε έλεγχος σε 45 υποστατικά, δύο από τα οποία καταγγέλθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας, αφού λειτουργούσαν χωρίς άδεια από την Αρμόδια Αρχή, το Υφυπουργείο Τουρισμού. Έγιναν επίσης 10 καταγγελίες υποστατικών, σε σχέση με την Νομοθεσία για την πώληση οινοπνευματοδών ποτών και μία καταγγελία για κάπνισμα εντός υποστατικού, σε σχέση με τον Νόμο για την προστασία της υγείας.

Ένα πρόσωπο καταγγέλθηκε από μέλη της Αστυνομίας για το αδίκημα της παράνομης εργοδότησης, ενώ ελέγχθηκαν άλλα 46 πρόσωπα, σε 19 από τα οποία λειτουργοί του Τμήματος Εργασίας εξέδωσαν διαπιστώσεις παραβάσεων. Περαιτέρω, επιδόθηκαν σε υποστατικά, από λειτουργό των Υγειονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Λευκωσίας, τέσσερις ειδοποιήσεις βελτίωσης για παραβάσεις τροφίμων.

Έγινε επίσης μία καταγγελία για πλανοδιοπώληση χωρίς τη σχετική άδεια και κατακρατήθηκε ένα όχημα κινητή καντίνα.

Σε έλεγχο που έγινε σε υποστατικό, ανευρέθηκε αδασμολόγητη ποσότητα καπνού ενός κιλού και 600 γραμμαρίων, για την οποία λειτουργός του Τμήματος Τελωνείων προχώρησε σε καταγγελία με εξώδικο πρόστιμο ύψους 800 ευρώ.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων, μέλη της Αστυνομίας και τροχονόμοι του Δήμου Λευκωσίας προέβησαν σε 14 καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις,

Σε Παγκύπρια κλίμακα, το τελευταίο 24ωρο ελέγχθηκαν συνολικά 506 πρόσωπα και 162 υποστατικά. Κατά τους ελέγχους έγιναν 48 καταγγελίες για κάπνισμα εντός υποστατικών. Περαιτέρω, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων ανά το Παγκύπριο, έγιναν 53 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, 173 καταγγελίες για παραβάσεις του ορίου ταχύτητας και 181 καταγγελίες για διάφορα άλλα τροχαία αδικήματα.

Οι συντονισμένες δράσεις της Αστυνομίας, συνεχίζονται, με σκοπό την πάταξη του εγκλήματος και ενδυνάμωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση