ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έφυγε από τη ζωή η εκπαιδευτικός Θέκλα Καραντώνη

«Άνθρωπος με μεγάλη καρδιά»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Θλίψη σκόρπισε στην ΠΟΕΔ η είδηση του θανάτου της εκπαιδευτικού Θέκλας Καραντώνη, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τη λευχαιμία, την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔ: «Η Θέκλα ήταν άνθρωπος με ψυχική δύναμη και μεγάλη καρδιά. Το πέρασμά της από τη ζωή ήταν αέρας ποιοτικός. Άνθρωπος έντιμος, ειλικρινής και πράος, μια ήρεμη δύναμη, ένα άτομο γλυκό γεμάτο θετική ενέργεια, μια ολόπλευρα καλλιεργημένη προσωπικότητα. Πάντοτε με το χαμόγελο στα χείλη, πηγαίο, αυθόρμητο, γεμάτο αγάπη και καλοσύνη. Αγαπούσε τη φύση, τη μουσική, τους ανθρώπους, τη ζωή... Ήταν απεριόριστα αφοσιωμένη στην οικογένεια και κυρίως στα τρία λατρεμένα της παιδιά».

Αυτούσια η ανακοίνωση

ΥΣΤΑΤΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ο.Ε.Δ. ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ ΘΕΚΛΑ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ

Με δυσβάστακτο αίσθημα θλίψης, το Επαρχιακό Γραφείο Π.Ο.Ε.Δ. Λεμεσού και ο εκπαιδευτικός κόσμος της Δημοτικής Εκπαίδευσης στέλνει το τελευταίο αντίο στην πολυαγαπημένη συνάδερφο, Θέκλα Καραντώνη. Η Θέκλα έφυγε πρόωρα από τη ζωή μετά από σύντομη μάχη με τη λευχαιμία, την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023.

Ο άδικος χαμός της αφήνει συντετριμμένους τους γονείς, τα παιδιά, τα αδέρφια, τους συγγενείς της, καθώς και πληθώρα φίλων, συνεργατών και μαθητών/τριών που, στην είδηση του θανάτου της, βυθίστηκαν σε βαρύ πένθος.

Η Θέκλα ήταν άνθρωπος με ψυχική δύναμη και μεγάλη καρδιά. Το πέρασμά της από τη ζωή ήταν αέρας ποιοτικός. Άνθρωπος έντιμος, ειλικρινής και πράος, μια ήρεμη δύναμη, ένα άτομο γλυκό γεμάτο θετική ενέργεια, μια ολόπλευρα καλλιεργημένη προσωπικότητα. Πάντοτε με το χαμόγελο στα χείλη, πηγαίο, αυθόρμητο, γεμάτο αγάπη και καλοσύνη. Αγαπούσε τη φύση, τη μουσική, τους ανθρώπους, τη ζωή... Ήταν απεριόριστα αφοσιωμένη στην οικογένεια και κυρίως στα τρία λατρεμένα της παιδιά.
Ως εκπαιδευτικός τίμησε το επάγγελμά της σε όλο το βάθος και το εύρος του. Η μόρφωσή της, το ήθος της, η αγάπη της για τη διδασκαλία και τα παιδιά αντανακλούσε σε κάθε της πράξη. Ήταν καλόκαρδη, ευγενική και πρόσχαρη και όσοι είχαν τη τιμή να εργαστούν μαζί της, νιώθουν προνομιούχοι που πορεύθηκαν δίπλα της.

Αγαπημένη μας Θέκλα, με βαριά καρδιά σε αποχαιρετούμε. Αν και ελπίζαμε μέχρι το τέλος σε ένα θαύμα και προσευχόμασταν γι' αυτό, έφυγες νωρίς. Το φως που σκόρπισες με το πέρασμά σου από τον προσωρινό αυτόν κόσμο, ας συντρίψει το σκοτάδι του πρόωρου χαμού σου και ας είναι παρηγοριά για τους οικείους σου. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και θα ζεις στις καρδιές όλων μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση!

Αιώνια σου η μνήμη.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, στις 2:30 μ.μ., στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στα Κάτω Πολεμίδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση