ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εγκληματική οργάνωση αγνώστων στοιχείων στην Κύπρο

Για ποια αδικήματα τους καταζητεί η αστυνομία

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Την Τετάρτη (28/7) η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες δύο ανδρών, αγνώστων στοιχείων, με σκοπό να εντοπιστούν ή να δοθούν πληροφορίες για την ταυτότητά τους ώστε εναντίον τους να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης και να φορέσουν χειροπέδες.

Τα δύο πρόσωπα, όπως αναφέρει η Αστυνομία, αναζητούνται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση υποβοήθησης της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής στη Δημοκρατία, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, συμμετοχής και αποδοχής διάπραξης εγκλημάτων, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, και συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο πρόσωπα, φαίνεται να συνδέονται με πρόσωπο που ήδη έχει συλληφθεί από τις Αρχές για αδικήματα που αφορούν τη παράνομη διακίνηση μεταναστών. Οι δύο φαίνεται να είναι συνεργάτες - βοηθοί του προσώπου που συνελήφθη.

Τα υπό διερεύνηση αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν στο χρονικό διάστημα Φεβρουαρίου και Μαΐου, 2021, στη Λεμεσό.
Σε ανακοίνωση της η αστυνομία αναφέρει ότι, «παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση των στοιχείων και στον εντοπισμό των δύο υπόπτων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση