ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εκδήλωση ΠΟΒΕΚ Λάρνακας - Αμμοχώστου, για διάσωση των ΜμΕ

Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Απριλίου στις 11 το πρωί στη λεωφόρο 1ης Απριλίου στο Παραλίμνι

ΚΥΠΕ

Εκδήλωση στήριξης για διάσωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στις τουριστικές περιοχές Αγίας Νάπας και Πρωταρά, διοργανώνει αύριο Τετάρτη 21 Απριλίου, η ΠΟΒΕΚ Λάρνακας – Αμμοχώστου.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Οργάνωσης αναφέρεται ότι «η Γενική Συνέλευση ΠΟΒΕΚ Λάρνακας - Αμμοχώστου μαζί με τους Συνδέσμους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου (Συνδέσμους Καταστηματαρχών Αγίας Νάπας και Πρωταρά, Σύνδεσμο ΕΝΕΜΟΤΟ, Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Μέσων Θαλασσίων Αθλημάτων Αμμοχώστου, Συνδέσμους ΠΑΣΙΚΑ Αμμοχώστου και ΣΙΚΑ Αμμοχώστου), διοργανώνουν εκδήλωση για την στήριξη και την διάσωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων των τουριστικών περιοχών Αγίας Νάπας και Πρωταρά».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 21 Απριλίου στις 11 το πρωί στη λεωφόρο 1ης Απριλίου στο Παραλίμνι. Συγκεκριμένα οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα συγκεντρωθούν στις δέκα το πρωί στον χώρο στάθμευσης στο λιμανάκι Αγίας Νάπας και στις 10.30 στο χώρο στάθμευσης στο Κέντρο «Ζάππειον» και στη συνέχεια θα πορευθούν με τα αυτοκίνητα τους στο χώρο κοντά στο αρτοποιείο «ΖΟΡΠΑΣ» που βρίσκεται στη λεωφόρο 1ης Απριλίου στο Παραλίμνι, όπου θα διαβαστεί ψήφισμα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η Επιτροπή Αγώνα Αγίας Νάπας - Πρωταρά καταγγέλλει, ότι ένα χρόνο μετά την έναρξη της πανδημίας και παρά τις προειδοποιήσεις και εκκλήσεις της, η τουριστική βιομηχανία και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στις αμιγώς τουριστικές περιοχές Αγίας Νάπας και Πρωταρά αφέθηκαν στην τύχη τους, έρμαιο της πανδημίας και των πρωτοφανών οικονομικών συνεπειών».

Σημειώνεται ακόμα ότι «η εκδήλωση είναι καθαρά συνδικαλιστική, μακριά από τις οποιεσδήποτε πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες ή περιβαλλοντικές θέσεις και διεκδικήσεις».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση