ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έκκληση Δήμου Λάρνακας για καθαρισμό οικοπέδων

Όλες οι πληροφορίες

ΚΥΠΕ

Έκκληση στους δημότες να καθαρίσουν μέχρι τις 17 Απριλίου, οικόπεδα και άλλους ανοικτούς χώρους που βρίσκονται στα δημοτικά όρια της πόλης, απευθύνει ο Δήμος Λάρνακας.

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Λάρνακας «καλεί όλους τους ιδιοκτήτες/κατόχους  οικοπέδων και άλλων ανοικτών χώρων μέσα στα δημοτικά όρια Λάρνακας, να προβούν μέχρι και τις 17 Απριλίου 2023 στον καθαρισμό τους και να απομακρύνουν χόρτα, ξύλα, κλαδιά, άχρηστα αντικείμενα και άλλες ακαθαρσίες. Η απομάκρυνση των συγκεκριμένων αποβλήτων θα πρέπει να γίνεται σε αδειοδοτημένες μονάδες παραλαβής πράσινων αποβλήτων».

Προστίθεται ότι «για όσους αδυνατούν να καθαρίσουν τα οικόπεδα και άλλους χώρους τους μέχρι  τις 17 Απριλίου, ο Δήμος θα διαθέτει ειδικά συνεργεία τα οποία θα αναλαμβάνουν τον καθαρισμό των αναφερόμενων χώρων και θα χρεώσει τους ιδιοκτήτες/κατόχους  με τα σχετικά έξοδα».

Ο Δήμος Λάρνακας διευκρινίζει ότι «εάν ο καθαρισμός από τον ιδιοκτήτη κριθεί μη ικανοποιητικός, το συνεργείο του Δήμου θα προβαίνει σε πλήρη καθαρισμό του οικοπέδου και θα χρεώνει τον ιδιοκτήτη με τα σχετικά έξοδα».    

«Η ευθύνη του καθαρισμού βαραίνει αποκλειστικά τον ιδιοκτήτη, έστω κι αν έχουν τοποθετηθεί άχρηστα υλικά από τρίτους, ενώ όσοι διατηρούν μηχανήματα ή άλλα μεγάλα αντικείμενα, πρέπει να τα μετακινήσουν έγκαιρα για σκοπούς καλύτερου καθαρισμού, διαφορετικά ο Δήμος δεν θα φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή πρόκληση ζημιάς», σημειώνει.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να απευθύνεται στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου στα τηλέφωνα 24816539, 24816540, 24816541, 24816542).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μια γιορτή της περιέργειας των παιδιών για την τεχνολογία, την επιστήμη, την τέχνη, το περιβάλλον και την επιχειρηματικότητα ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ