ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας

Νωρίτερα νταλίκα ακινητοποιήθηκε σε σημείο του δρόμου

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας, που είχε κλείσει γύρω στις 4.30 το απόγευμα, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, στο ύψος Μονής, στη Λεμεσό, για σκοπούς μετακίνησης με ρυμουλκό όχημα, νταλίκας που είχε νωρίτερα ακινητοποιηθεί σε σημείο του δρόμου. Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο συνεχίζει πλέον κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 2.45 το απόγευμα, δύο νταλίκες ακινητοποιήθηκαν στη λωρίδα ασφαλείας του αυτοκινητοδρόμου, αφού έσκασε λάστιχο τροχού τους. Για λόγους ασφαλείας είχε κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο σημείο ακινητοποίησης των δύο φορτηγών. Η μία νταλίκα είχε στη συνέχεια μετακινηθεί από το σημείο αφού αντικαταστάθηκε το ελαστικό τροχού που είχε σκάσει.

Για τη δεύτερη νταλίκα χρειάστηκε χρήση ρυμουλκού οχήματος, αφού η βλάβη στον τροχό της δεν μπορούσε να επιδιορθωθεί επί τόπου. Για την ασφαλή εκφόρτωση της νταλίκας στο ρυμουλκό όχημα, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου μεταξύ των εξόδων Μονής και Πεντακώμου είχε κλείσει για την κυκλοφορία. Η τροχαία κίνηση διοχετευόταν προς τον παλαιό δρόμο Λεμεσού-Λευκωσίας, μέσω της εξόδου προς Μονή, ενώ οι  διερχόμενοι οδηγοί μπορούσαν να επιστρέψουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω της επόμενης εισόδου παρά το Πεντάκωμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση