ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έκλεψαν όχημα 31χρονης και το έκαψαν - Τι κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα

Κατά τον χρόνο της κλοπής το όχημα οδηγείτο από τον σύζυγο της γυναίκας

ΚΥΠΕ

Υπόθεσης κλοπής και εμπρησμού σε αυτοκίνητο διερευνούν οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία «γύρω στις 21.10 της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου, κλάπηκε έξω από περίπτερο στο Παραλίμνι σαλούν αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας γυναίκας ηλικίας 31 ετών από το Παραλίμνι. Κατά τον χρόνο της κλοπής αυτό οδηγείτο από τον σύζυγο της γυναίκας, ο οποίος στάθμευσε το όχημα στο περίπτερο χωρίς να το κλειδώσει και αφήνοντας τα κλειδιά στη μηχανή».

Γύρω στις 21.30 το ίδιο βράδυ «λήφθηκε πληροφορία ότι παρά την αερογέφυρα Λιοπετρίου υπήρχε φωτιά σε όχημα. Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου επισκέφθηκαν τις δύο σκηνές και διαπιστώθηκε ότι το όχημα που φλεγόταν ήταν το όχημα της 31χρονης».

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην περιοχή της κλοπής του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν οπτικά πλάνα από κλειστό κύκλωμα βιντεοπαρακολούθησης. Το κλειστό κύκλωμα κατέγραψε δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα αγνώστων στοιχείων και τα οποία έφεραν προστατευτικά κράνη, πλήρους κάλυψης προσώπου, να προσεγγίζουν το αυτοκίνητο, ο επιβάτης να κατεβαίνει από την μοτοσυκλέτα και να επιβιβάζεται στο όχημα και στη συνέχεια να το οδηγεί ακολουθούμενος από τον οδηγό της μοτοσυκλέτας».

Η φωτιά στο αυτοκίνητο κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμμοχώστου και αποκλείστηκε για συνέχιση των εξετάσεων σήμερα το πρωί.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση