ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στο Γέρι - Στο σημείο 11 πυροσβεστικά οχήματα

Kαίγονται ανακυκλώσιμα υλικά από παλιά οχήματα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Έντεκα πυροσβεστικά οχήματα επιχειρούν στο εργοστάσιο με ανακυκλώσιμα υλικά στη βιομηχανική περιοχή στο Γέρι όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα της Πέμπτης. 

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, «συνολικά στο μέρος του επεισοδίου επιχειρούν 11 πυροσβεστικά οχήματα (10 από την ΠΥ και ένα από το Τμήμα Δασών)».

Προσθέτει ότι στο μέρος του επεισοδίου κλήθηκαν να παρευρεθούν από το αρχικό στάδιο εκπρόσωποι από Υπηρεσία Περιβάλλοντος, Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας και Πολιτικής Άμυνας για εκτίμηση της κατάστασης.

«Καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες από τις δυνάμεις πυρόσβεσης για προστασία τόσο των εγκαταστάσεων του συγκεκριμένου χώρου αποθήκευσης των ανακυκλώσιμων υλικών και οχημάτων όσο και παρακείμενων εργοστασίων και μονάδας παραγωγής ασφαλτικού υλικού», αναφέρει ο κ. Κεττής.

Καίγονται ανακυκλώσιμα υλικά από παλιά οχήματα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς γίνεται παραγωγή αφρού.

Π.Υ: Να μείνουν στα σπίτια τους οι πολίτες 

Να μείνουν στα σπίτια τους οι πολίτες στο Γέρι, καλεί η εκπρόσωπος Τύπου της Πολιτικής Άμυνας Ολίβια Μιχαηλίδου.

«Λόγω πυρκαγιάς σε εργοστάσιο στη βιομηχανική περιοχή Γερίου καλούνται οι πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να περιοριστούν στα σπίτια τους, κλείνοντας πόρτες και παράθυρα. Καλούνται επίσης να χρησιμοποιούν ανεμιστήρες ή κλιματιστικά κλειστού τύπου», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση