ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ε.Φ και τρία άτομα σε καραντίνα

Αναμένονται τα αποτελέσματα των αναλύσεων – ανησυχία στο Γενικό Επιτελείο

Του Απόστολου Τομαρά

Του Απόστολου Τομαρά

tomarasa@kathimerini.com.cy

Στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς, εντοπίσθηκαν δύο επιβεβαιωμένα κορωνοϊού, το οποίο έχει σημάνει συναγερμό στην Εθνική Φρουρά. Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για αξιωματικό ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε από την Ελλάδα, όπου βρισκόταν για υπηρεσιακούς λόγους.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες από στρατιωτικές πηγές, συγκεκριμένος αξιωματικός είχε μεταβεί στην Ελλάδα για σκοπούς εκπαίδευσης. Κατά την επιστροφή του, πήγε στην εργασία του και κατά τις πρώτες μέρες ένιωσε αδιαθεσία. Μετά από τέσσερις μέρες, όπως υποστηρίζουν πηγές από το χώρο εργασίας του, ανάφερε τις αδιαθεσίες που συνεχιζόντουσαν με αποτελέσματα να πραγματοποιηθούν αναλύσεις, το αποτελέσματα των οποίων ήταν θετικό στον ιό του κορωνοϊού.

Ο εντοπισμός επιβεβαιωμένου κρούσματος, έθεσε σε κινητοποίηση το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς στο οποίο υπηρετεί ο συγκεκριμένος αξιωματικός. Ως πρώτο μέτρο αποφασίσθηκε όπως τρία μόνιμα στελέχη που υπηρετούν στο ίδιο γραφείο με τον αξιωματικό να τεθούν σε καραντίνα και να πραγματοποιηθούν εργαστηριακές αναλύσεις τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Coronavirus  |  Υγεία  | 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Απόστολου Τομαρά

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση