ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ενα λεωφορείο γεμάτο τραγούδια και αγάπη

Μια αξέχαστη διαδρομή μέσω του Stelios Pissis Music Foundation παρέα με 18 τραγουδιστές

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το λεωφορείο της αγάπης του Stelios Pissis Music Foundation ταξιδεύει φέτος διαδικτυακά και προσφέρει όμορφες μουσικές στιγμές σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Γνωστοί Κύπριοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους για μια διαφορετική μουσική διαδρομή την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί, μέσα από την επίσημη σελίδα του ιδρύματος Stelios Pissis Music Foundation στο Facebook www.facebook.com/steliospissismusicfoundation .

Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν, η διαδρομή του λεωφορείου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, σε ζωντανή σύνδεση με νοσοκομεία, οίκους ευγηρίας και κέντρα ενηλίκων σε κάθε γωνιά της Κύπρου. Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ, κύριου Γιάννη Γιαννάκη.

 

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Hovig, Άγγελος Αυγουστή, Άγγελος Μιχαηλούδης, Αννίτα Κωνσταντίνου, Γιάννης Κουδουνάς, Έλενα Παπαπαναγιώτου, Ερμογένης Σκιτίνης, Ηρόδοτος Μιλτιάδους, Κώστας Κακογιάννης, Λούκας Γιώργκας, Μαρία Θεοδότου, Μαριλένα Χαραλαμπίδου, Μικαέλλα Χατζηεφραίμ, Μιχάλης Αντωνίου, Νικόλας Ντίμας, Σάρα Πατσαλίδου, Σοφία Πατσαλίδου, Τεύκρος Νεοκλέους.

 

Χαρά μέσω της μουσικής

Το Xmas Love Bus Tour είναι μια δράση του Stelios Pissis Music Foundation που πραγματοποιήθηκε τα δύο προηγούμενα Χριστούγεννα και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Πιστοί στο όραμα του ιδρύματος να προσφέρει χαρά μέσω της μουσικής, γνωστοί Κύπριοι καλλιτέχνες ταξίδεψαν με ένα λεωφορείο σε Λευκωσία και Λεμεσό, φέρνοντας τη χαρά και τη θεραπευτική δύναμη της μουσικής σε συνανθρώπους μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Έρχονται ξανά βροχές

Έρχονται ξανά βροχές

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση μέχρι και την Τετάρτη, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές ...
ΚΥΠΕ
 |  ΚΥΠΡΟΣ