ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έναρξη εκστρατείας «ΑΣΠIS» για προστασία από τις ηλεκτρονικές απάτες

Η ενημέρωση αρχίζει σήμερα Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πρόγραμμα ενημέρωσης για την ασφάλεια στο διαδίκτυο διοργανώνουν από κοινού η Αστυνομία Κύπρου, η Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας, η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου και ο Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου, που ενώνουν δυνάμεις, μοιράζονται τεχνογνωσία και εμπειρίες, με στόχο τη δημιουργία ασπίδας προστασίας έναντι των όσων χρησιμοποιούν ηλεκτρονικές μεθόδους με σκοπό την εξαπάτηση πολιτών ή/ και οργανισμών.

Το πρόγραμμα «ΑΣΠIS (ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ και INFORMATION SECURITY)», στοχεύει στην ενημέρωση για τις συνήθεις πρακτικές που εφαρμόζουν επιτήδειοι, προκειμένου να επιτύχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα και στους τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτών ή και οργανισμών, ή ακόμη και να εμπλέξουν πολίτες και οργανισμούς σε ψεύτικες διαδικασίες με σκοπό την απόσπαση χρηματικών ποσών.

Η ενημέρωση μέσω του «ΑΣΠΙS (ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ και INFORMATION SECURITY», αρχίζει σήμερα Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, με σχετικές ενημερώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τηλεοπτική και ραδιοφωνική ενημερωτική εκστρατεία και σειρά από τέσσερα τηλεοπτικά σποτς.

«Όλοι μαζί για να προστατευτούμε από τις ηλεκτρονικές απάτες», είναι το μήνυμα της όλης προσπάθειας, αφού μέσω της ενημέρωσης και της συνεργασίες, όλοι μαζί, μπορούμε να προστατεύσουμε τις συναλλαγές μας, την ιδιωτική μας επικοινωνία, τα προσωπικά μας δεδομένα και την περιουσία μας.

Η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από μέρους της Αστυνομίας Κύπρου, συμμετέχει ενεργά στη διοργάνωση του προγράμματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση