ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ενώπιον γερμανικού δικαστηρίου ο Αγιάζ - «Δεν ήταν ικανός να ταξιδέψει»

Τι διαπίστωσε ο γιατρός του

ΚΥΠΕ

Το Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν «Θεόφιλος» σε ανακοίνωση το Σάββατο αναφέρει ότι ο Κενάν Αγιάζ, ο οποίος μεταφέρθηκε την Παρασκευή στη Γερμανία αναμένεται ότι σήμερα Σάββατο, 3 Ιουνίου, θα εμφανιστεί ενώπιον γερμανικού δικαστηρίου.

Το Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν προσθέτει ότι "αγωνιζόμαστε τώρα να εμποδίσουμε περαιτέρω ζημιά στις σχέσεις του κουρδικού λαού με την αγωνιζόμενη Κύπρο.

Το Κέντρο διευκρινίζει ότι σε ειδήσεις που μεταδόθηκαν την Παρασκευή αναφερόταν ότι «ο Κενάν μεταφέρθηκε στη Γερμανία,αφού είχε δει γιατρό της επιλογής του", αλλά παρέλειψαν να πουν ότι ο γιατρός διαπίστωσε στη γραπτή του έκθεση ότι ο αυτός δεν είναι ικανός να ταξιδέψει, διότι ενδέχεται να επιδεινωθεί η υγεία του και το πρόβλημα που έχει στη σπονδυλική στήλη και το πόδι.

Σύμφωνα με την ευρωπαική νομοθεσία, η ικανότητα να ταξιδέψει είναι αναγκαία για τον καθένα που επιβιβάζεται σε αεροπλάνο χωρίς τη θέληση του, όπως είναι μετανάστες που επιστρέφονται στις χώρες προέλευσης ή πρόσωπα υπό έκδοση, συμπληρώνει το Πολιτιστκό Κέντρο Κουρδιστάν "Θεόφιλος".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση