ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επεισόδια στο Νοσοκομείο Λεμεσού - Φώναζαν και επιτέθηκαν σε αστυνομικό

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων, η Αστυνομία προχώρησε μετά τα μεσάνυχτα στη σύλληψη τριών προσώπων.

Πρόκειται για άντρες ηλικίας 25, 26, 32, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα, μέλος της Αστυνομίας που βρισκόταν καθήκον στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μετέβη στον χώρο πρώτων βοηθειών, για να επιληφθεί συγκεκριμένου επεισοδίου.

Στον χώρο βρισκόταν αριθμός προσώπων, τα οποία φώναζαν, με αποτέλεσμα το μέλος της Αστυνομίας να τους προσεγγίσει και να τους καλέσει να σταματήσουν και να απομακρυνθούν, πράγμα το οποίο έπραξαν.

Κατά την αποχώρησή τους, κάποια από τα εν λόγω πρόσωπα, εισήλθαν σε όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο στην είσοδο του χώρου των πρώτων βοηθειών, με έναν εξ’ αυτών, να εξυβρίζει τόσο το μέλος της Αστυνομίας, όσο και επί καθήκοντι ιατρό, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Το μέλος της Αστυνομίας, προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον συλληφθέντα που βρισκόταν εντός οχήματος, με αποτέλεσμα την ίδια ώρα ο οδηγός του αυτοκινήτου, να εκκινήσει το όχημα και να αναπτύξει ταχύτητα, διανύοντας μια απόσταση 90 περίπου μέτρων (πριν τελικά ακινητοποιηθεί) με ανοικτή πόρτα και με το μέλος της Αστυνομίας, να βρίσκεται εντός του οχήματος.

Ένας εκ των προσώπων μετά την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου, επιτέθηκε και γρονθοκόπησε το μέλος της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Στη σκηνή κλήθηκαν επίσης άλλα μέλη της Αστυνομίας, τα οποία προέβησαν στη σύλληψη ακόμη δύο προσώπων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση