ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επεκτείνεται η άδεια της Αριστοτέλους

Συνεχίζει ο κ. Καπνουλλάς στις Κεντρικές Φυλακές

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ένεκα της επέκτασης της άδειας ασθενείας της κ. Αριστοτέλους μέχρι τις 31/01/2023, παρατάθηκε αναλόγως ο αναπληρωματικός διορισμός του κ. Καπνουλλά στη θέση του Διευθυντή του Τμήματος Φυλακών, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία τους, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως.

Δείτε αναλυτικά:

Ένεκα της επέκτασης της άδειας ασθενείας της κ. Αριστοτέλους μέχρι τις 31/01/2023, παρατάθηκε αναλόγως ο αναπληρωματικός διορισμός του κ. Καπνουλλά στη θέση του Διευθυντή του Τμήματος Φυλακών, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία τους.

Στο ίδιο πλαίσιο, εξ’ αρχής δόθηκαν οδηγίες και έγιναν επίσης οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των επιτροπών, στις οποίες συμμετείχε η διεύθυνση των φυλακών και οι οποίες χειρίζονται θέματα δικαιωμάτων των κρατουμένων όπως άδειες, υγεία, εκπαίδευση, επικοινωνία με την οικογένεια τους κα.

Σε ό,τι αφορά τα θέματα που η κ. Αριστοτέλους και η κ. Δημητρίου εγείρουν με επιστολή τους, έχουν ενημερωθεί γραπτώς από την Υπουργό για τα δέοντα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση