ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επιβεβαιώνει τις μπάλες με τα κινητά η Διεύθυνση Φυλακών

Από τις προκαταρκτικές ενέργειες που έγιναν, φάνηκε ότι εντός των δύο μπάλων, υπήρχαν τέσσερα συνολικά κινητά τηλέφωνα.

ΚΥΠΕ

Τέσσερα κινητά τηλέφωνα εντόπισε την Παρασκευή το ΤΑΕ Λευκωσίας σε δύο μπάλες ποδοσφαίρου, που ρίχθηκαν εντός των Κεντρικών Φυλακών.

Σε ανακοίνωσή της, με αφορμή δημοσίευμα που κάνει λόγο για μπάλες που ρίχθηκαν εντός των Κεντρικών Φυλακών από τη νεκρή ζώνη, η Διεύθυνση των Φυλακών ενημερώνει ότι τις πρωινές ώρες της Παρασκευής οι επί καθήκοντι Δεσμοφύλακες εντόπισαν δύο μπάλες ποδοσφαίρου, οι οποίες δεν πρόλαβαν να περάσουν εντός των Φυλακών και οι οποίες όπως διαφάνηκε ρίχθηκαν από έξω.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση των Φυλακών έγιναν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες από πλευράς της και οι μπάλες παραδόθηκαν στο ΤΑΕ Λευκωσίας, για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Από τις προκαταρκτικές ενέργειες που έγιναν, σημειώνει, φάνηκε ότι εντός των δύο μπάλων, υπήρχαν τέσσερα συνολικά κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνει ότι η εισαγωγή κινητού τηλεφώνου εντός των Φυλακών αποτελεί πολύ σοβαρό ποινικό αδίκημα, το οποίο τιμωρείται με ποινή φυλάκισης.

Τέλος, εκφράζει τα συγχαρητήριά της προς τους Δεσμοφύλακες, οι οποίοι όπως αναφέρει «ενήργησαν άμεσα και αποτελεσματικά, ακολουθώντας τις οδηγίες και τα Πρωτόκολλα της Διεύθυνσης».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση