ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επιτέθηκε και εξύβρισε Αστυνομικό

Τέθηκε υπό κράτηση 38χρονος

ΚΥΠΕ

Υπό κράτηση τέθηκε 38χρονος για επίθεση εναντίον αστυνομικού, δημόσια εξύβριση και αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 31.1.23 και ώρα 18:00 γυναίκα αστυνομικός της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου, που βρισκόταν εκτός καθήκοντος οδηγούσε το ιδιωτικό της αυτοκίνητο στην οδό Ανεξαρτησίας και σε μια διασταύρωση ελάττωσε ταχύτητα για να σταματήσει στο κόκκινο φανάρι.

Τότε το αυτοκίνητο που την ακολουθούσε, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, φέρεται να προσέκρουσε στο πίσω μέρος του οχήματος της. Οι επιβαίνοντες και των δύο οχημάτων εξήλθαν των οχημάτων τους και η αστυνομικός - σύμφωνα με τον κ. Νικολάου - πλησίασε τον οδηγό, του αποκάλυψε την αστυνομική της ταυτότητα, ζητώντας του να παρουσιάσει έγγραφα που να αποδεικνύουν την ταυτότητα του.

Ο 38χρονος φέρεται να αντέδρασε, να την εξύβρισε και να αντιστάθηκε στη σύλληψη.

Στη σκηνή κατέφθασαν άλλα μέλη της Αστυνομίας που ακινητοποίησαν τον 38χρονο, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό. Σύμφωνα με την Αστυνομία, διαφάνηκε ότι ο συλληφθείς οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

ΣΧΟΛΙΑ

Αν είχε η Αστυνομία εξουσίες και αρμοδιότητα, εκ του Συντάγματος και των Νόμων ενεργά απορρέουσες, δεν θα συνέβαιναν αυτά τα επί καθημερινής βάσεως ντροπιαστικά όταν μάλιστα ο εκάστοτε πολιτικός της προϊστάμενος απολαμβάνει κλιματιζόμενο γραφείο το οποίο βοηθά στην έτι καίτοι περαιτέρω γελιοποίηση της Δύναμης.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση