ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επιτέθηκε και πρόταξε μαχαίρι σε ζεύγος - Άρπαξε την τσάντα και τράπηκε σε φυγή

Σε 15 λεπτά αστυνομικοί εντόπισαν και πέρασαν χειροπέδες σε 19χρονο ύποπτο

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Άμεση ήταν η κινητοποίηση περιπόλων της ΑΔΕ Λεμεσού, μετά την καταγγελία ζεύγους, για ληστεία και κλοπή τσάντας, ενώ περπατούσαν σε δρόμο της πόλης. Σε 15 λεπτά αστυνομικοί εντόπισαν και πέρασαν χειροπέδες σε 19χρονο ύποπτο, στην κατοχή του οποίου φέρεται να εντοπίστηκε μέρος της κλαπείσας περιουσίας.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, ζεύγος κατήγγειλε στις 2:15 τα ξημερώματα, ότι ενώ βρισκόταν στην οδό 28ης Οκτωβρίου, τους προσέγγισε άγνωστο πρόσωπο, το οποίο αφού μίλησε μαζί τους, τους επιτέθηκε, πρόταξε μαχαίρι, άρπαξε την τσάντα της γυναίκας και τράπηκε σε φυγή.

Στη σκηνή έσπευσε περίπολο της ΑΔΕ Λεμεσού και μετά από υποδείξεις του ζεύγους, έγιναν εκτενείς έρευνες στην περιοχή, με την ενίσχυση άλλων περιπόλων και μοτοσικλετιστών της ομάδας Ζ.

Στις 2:30, αστυνομικοί εντόπισαν τον 19χρονο να κρύβεται σε υπόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, ενώ στη σκηνή εντοπίστηκε και η τσάντα της παραπονούμενης, από την οποία, ωστόσο, απουσίαζε το κινητό της τηλέφωνο.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού για εξακρίβωση στοιχείων και ανακρίθηκε.

Το πρωί σήμερα, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον των διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση