ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:55
 

Ερευνήθηκε όλο το φρεάτιο στο Μιτσερό χωρίς αποτέλεσμα

Η προσοχή των αρχών στρέφεται στη λίμνη στον Ξυλιάτο για τον εντοπισμό της 6χρονης.

Newsroom K

Δεν εντοπίστηκε κάτι που να υποδηλώνει ότι υπάρχει άλλη σορός εντός του φρεατίου στο Μιτσερό, δήλωσε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, με την προσοχή να στρέφεται από σήμερα στη λίμνη στον Ξυλιάτο.

Στον χώρο του μεταλλείου της Κοκκινόγειας έφτασαν από το πρωί τα μέλη της ιδιωτικής εταιρείας με τη μικρή κάμερα, η οποία επιχείρησε να ερευνήσει τα εναπομείναντα δέκα μέτρα του φρεατίου.

Μεγάλη Παρασκευή στον Ξυλιάτο

Σήμερα στη λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για το σκάφανδρο που θα χρησιμοποιηθεί την Μεγάλη Παρασκευή για ακόμη μια προσπάθεια του εντοπισμού της 6χρονης Sierra. Συγκεκριμένα, ένας δύτης με στολή στην οποία θα διοχετεύεται οξυγόνο με ειδική συσκευή από την επιφάνεια, θα κατέβει στον βυθό για να διεξάγει έρευνα με προσοχή στα «κρίσιμα σημεία».

Όπως εξήγησε ο κ. Τράγκολας, υπάρχουν διάφορες δυσκολίες στη λίμνη, όπως δόμες, πυκνή βλάστηση στον βυθό και ένας απότομος γκρεμός. Με αυτά ως δεδομένα, χρειάζεται μεγάλη προσοχή από το άτομο ή τα άτομα που θα προβούν στις έρευνες με το σκάφανδρο από τη Μεγάλη Παρασκευή.

Ερχονται ειδικοί εμπειρογνώμονες από το Ηνωμένο Βασίλειο

Ειδικοί εμπειρογνώμονες συγκεκριμένων ειδικοτήτων από το Ηνωμένο Βασίλειο αναμένεται να έρθουν στην Κύπρο τις επόμενες ημέρες για τις υπό διερεύνηση υποθέσεις φόνου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Αρχηγός της Αστυνομίας, μετά από ενημέρωση του Γενικού Εισαγγελέα, από τις 20 Απριλίου ζήτησε τη συνδρομή ειδικών εμπειρογνωμόνων με εξειδίκευση στον τομέα της μορφής εγκλήματος που διερευνά η Αστυνομία.

Το αίτημα έγινε αποδεκτό από τις Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου και αναμένεται η κάθοδος πέντε ειδικών συμβούλων από το Ηνωμένο Βασίλειο τη Δευτέρα 29 Απριλίου.

Οι ειδικότητες περιλαμβάνουν Ιατροδικαστή, Κλινικό Ψυχολόγο, Ειδικό Σύμβουλο με εμπειρία σε τέτοιας μορφής εγκλήματα, Ειδικό Ανακριτή με εμπειρία στο σοβαρό έγκλημα και Ειδικό Εμπειρογνώμονα για πολύπλοκες υποθέσεις.

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ο γ.γ ΑΚΕΛ ξέρει καλά την πορεία στον κατήφορο, λέει ο Προδρόμου

«Την ανηφόρα στην οποίαν αυτοδοξάζεστε ότι μας οδηγήσατε Περιπλανώμενε γιά χρόνια ψευδές σκαρίφημα ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:53

Αβέρωφ: Δε βοηθούν οι δηλώσεις Άντρου

«…ενώ η χολή που εκρέει από το στόμα του Προέδρου και των συναγερμικών λατζιναρκών είναι απείρως ...»
Ai Em  |  15:39

Α. Κυπριανού: Προσερχόμενοι στην κάλπη γινόμαστε η αλλαγή που θέλουμε για την ΕΕ

«Aγαπητέ ΑΚΑ, Έχετε δίκαιο αλλά αυτοί οι άνθρωποι λόγω των ανεπαρκειών του εκλογικού σώματος των ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:07

Αβέρωφ: Δε βοηθούν οι δηλώσεις Άντρου

«"...δεν βοηθά στην προσπάθεια από τη μια να καταδικαστεί η τουρκική προκλητικότητα και από την άλλη ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:00

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X