ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εργασίες συντήρησης στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού

Θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης των δέντρων και θάμνων της κεντρικής νησίδας από το Τμήμα Δασών.

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Το Τμήμα  Δημοσίων Έργων με σχετική του ανακοίνωση αναφέρεται, στις εργασίες συντήρησης δέντρων και θάμνων στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού.

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού και στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης των δέντρων και θάμνων της κεντρικής νησίδας από το Τμήμα Δασών.

Συγκεκριμένα , προστίθεται στην ανακοίνωση, την περίοδο 8/5/2019-14/6/2019 καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακα, μεταξύ των ωρών 09:00 - 16:00,  στο τμήμα από την έξοδο Ανθούπολης (Ύψωνα) μέχρι τη γέφυρα Πέτρας του Ρωμιού.

Επίσης το Σαββατοκύριακο 11-12/5/2018, μεταξύ των ωρών 07:00 - 16:00, στο τμήμα που συνδέει τον ανισόπεδο κυκλικό κόμβο Λιμανιού (πολυκατάστημα JUMBO) μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή του με τις οδούς Πάφου/Ομονοίας. 

Την Κυριακή 19/5/2018, μεταξύ των ωρών 07:00 - 16:00 στο τμήμα από τον ανισόπεδο κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας μέχρι τον ανισόπεδο κυκλικό κόμβο Αγ. Αθανασίου.

Όπως αναφέρεται, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις σε μήκος 1500μ. περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων αναφέρεται και στις κατασκευαστικές εργασίες από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων στον παλιό δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού.

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 9/5/2019 - 13/5/2019, καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου, μεταξύ των ωρών 08:00 - 16:00, στον παλιό δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού, θα γίνονται κατασκευαστικές εργασίες από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου Λευκωσίας - Λεμεσού, 100μ. περίπου πριν την έξοδο προς Χοιροκοιτία, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, και για συνολικό μήκος 1100μ. περίπου θα κλείνει τμηματικά (100 μέτρα ανά φορά) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση stop & go ή/και προσωρινών φώτων τροχαίας.

Ακόμη σε σχέση με τη μονοδρόμηση της λεωφόρου Καλλιπόλεως στις 19 Μαΐου, το  Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 19/5/2019, μεταξύ των ωρών 07:00 - 19:00, στο πλαίσιο ανάπλασης της λεωφόρου Καλλιπόλεως, η λεωφόρος Καλλιπόλεως θα μονοδρομηθεί από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Εθνικής Φρουράς μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών μάλιστα  η τροχαία κίνηση από τη λεωφόρο Καλλιπόλεως προς λεωφόρο Λεμεσού θα διοχετεύεται διαμέσου της οδού Εθνικής Φρουράς.

Επιπρόσθετα κλειστή θα παραμείνει για την κυκλοφορία η οδός Εθνικής Φρουράς στο πλαίσιο ανάπλασης της λεωφόρου Καλλιπόλεως.

To Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 26/5/2019, μεταξύ των ωρών 07:00 - 19:00, στο πλαίσιο ανάπλασης της λεωφόρου Καλλιπόλεως, η οδός Εθνικής Φρουράς θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη λεωφόρο Καλλιπόλεως μέχρι τη συμβολή της με την οδό Χαλκοκονδύλι. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου των παρακείμενων δρόμων.

Σε σχέση με τη διεξαγωγή αγώνα τριάθλου στη λεωφόρο Αρτέμιδος και οδό Τάσου Μητσόπουλου στη Λάρνακα, το
Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 12/5/2019, μεταξύ των ωρών 07:00 - 11:00, στη λεωφόρο Αρτέμιδος και οδό Τάσου Μητσόπουλου στη Λάρνακα,θα διεξαχθεί αγώνας τριάθλου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προστίθεται στην ανακοίνωση, το τμήμα της λεωφόρου Αρτέμιδος από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου μέχρι τον κυκλικό κόμβο προς τον Πύργο Ελέγχου, με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο Λάρνακας, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση να διοχετεύεται στην αντίθετη κατεύθυνση, η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Ταυτόχρονα το τμήμα της οδού Τάσου Μητσόπουλου από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αρτέμιδος μέχρι τη συμβολή της με την οδό Φιλοπάππου, και από τις δύο κατευθύνσεις θα είναι κλειστό και η κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Επιπρόσθετα,  το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Το πρωτόκολλο της ΚΟΠ πλέον αμφισβητείται έντονα, όπως και η δυνατότητα τήρησής του από τις ομάδες (Φωτογραφία: ΚΥΠΕ).

Ο κορωνοϊός προ κενής εστίας

Το ποδόσφαιρο απεδείχθη η κερκόπορτα του κορωνοϊού στην Κύπρο, με τις αρμόδιες αρχές να τρέχουν πίσω από τα γεγονότα
Του Γιάννου Λύτρα
 |  ΥΓΕΙΑ
X