ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:07
 

Εργαστήριο Τουριστικής Βιομηχανίας

Το εργαστήριο συνδιοργανώθηκε από το Υφυπουργείο Τουρισμού και το έργο iLIFE-TROODOS

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια στη Λευκωσία, εργαστήριο με θέμα την Ασφάλεια και την Ενημέρωση των Τουριστών που επισκέπτονται την Κύπρο. Το εργαστήριο συνδιοργανώθηκε από το Υφυπουργείο Τουρισμού και το έργο iLIFE-TROODOS, σε συνεργασία με το British High Commission Λευκωσίας.

Στο συνέδριο συμμετείχαν περισσότερα από 60 άτομα από τμήματα και υπηρεσίες του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, πρέσβεις και εκπρόσωποι πρεσβειών, ξεναγοί και τουριστικοί πράκτορες. Στόχος του εργαστηρίου ήταν η παρουσίαση των αποτελεσμάτων και ενεργειών των εταίρων της Πλατφόρμας Ασφάλειας των Τουριστών αναφορικά με τα μέτρα και δράσεις για την ασφάλεια των τουριστών, καθώς και η ενημέρωση για το έργο iLIFE-TROODOS με έμφαση στις δυο εφαρμογές για έξυπνες συσκευές που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του έργου και σχετίζονται με την ενημέρωση και ασφάλεια των επισκεπτών στο Τρόοδος.

Το έργο iLIFE-TROODOS συνδιοργάνωσε το εργαστήριο στο πλαίσιο της Δράσης Β.2 του έργου. Η εν λόγω δράση περιλαμβάνει τη διοργάνωση συναντήσεων/εργαστηρίων, τα οποία στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση όσον αφορά στις φυσικές αξίες και τις οικοσυστημικές υπηρεσίες που παρέχει το Εθνικό Δασικό Πάρκο Τροόδους, καθώς και στην ενημέρωση και ανάπτυξη ικανοτήτων συγκεκριμένων ομάδων ατόμων (π.χ. φορέων του τουριστικού τομέα).

Το έργο iLIFE-TROODOS συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υλοποιείται από το Τμήμα Δασών, τη Μονάδα Διατήρησης της Φύσης του Πανεπιστημίου Frederick, το Τμήμα Περιβάλλοντος και την εταιρεία Contact Advertising Agency Ltd.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο iLIFE-TROODOS στο www.ilifetroodos.eu 

Τρόοδος. Είναι, στη Φύση μας!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Ο χαμένος Οδυσσέας

«Το όνομά του, Ανδρέας, ο πολυμήχανος βασιλιάς της δημοσιογραφίας σε εφημερίδα της Κύπρου που μαζί με ...»
Yiannos  |  07:58

Ο χαμένος Οδυσσέας

«Μα εμείς ξυπνήσαμε! Σταματήστε επιτέλους! Δεν δεχόμαστε να μας περιπαίζετε με τις δήθεν ατοπίες του ...»
Yiannos  |  07:58

Η «καταιγίδα» στο κυπριακό ποδόσφαιρο

«Pios paei stixima oti tipote to spoudeo den tha gini me aftin tin ipothesi? Oloi kouppa apanni tha tin ...»
tiktok  |  06:37

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X