ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έτσι θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο - Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία

Αναλυτικά η πρόγνωση

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά, κυρίως στα παράλια, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 5 στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 6 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στον μείον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού, αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος, με κάποια όμως παροδική νέφωση, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Στα ορεινά αλλά και σε περιοχές του εσωτερικού, αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Τη Δευτέρα και την Τρίτη, οι τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Η θερμοκρασία την Κυριακή αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο, ενώ μέχρι την Τρίτη δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 46 εκατοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση