ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επιχείρηση διάσωσης - Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο ναυτικός

Ο άτυχος Ιταλός ναυτικός, φέρεται να είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο.

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 61χρονος Ιταλός ναυτικός που το βράδυ της Δευτέρας (26/4) διακομίσθηκε από το Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. μετά από πληροφορία ότι μέλος του πληρώματος του υπό ιταλική σημαία αλιευτικού σκάφους «GRECALE», το οποίο έπλεε σε απόσταση 8 ναυτικών μιλίων ανατολικά του ακρωτηρίου του Αποστόλου Αντρέα, χρήζει ιατρικής βοήθειας και ως εκ τούτου απαιτείτο η άμεση αεροδιακομιδή του.

Μετά την μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας οι επί καθήκοντι ιατροί, διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο άτυχος Ιταλός ναυτικός, φέρεται να είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο.

Η επιχείρηση διάσωσής του

Το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) έλαβε χθες, Δευτέρα 26 Απριλίου 2021 και ώρα 21:40, πληροφορία ότι μέλος του πληρώματος του υπό ιταλική σημαία αλιευτικού σκάφους «GRECALE», το οποίο έπλεε σε απόσταση 8 ναυτικών μιλίων ανατολικά του ακρωτηρίου του Αποστόλου Αντρέα, χρήζει ιατρικής βοήθειας και ως εκ τούτου απαιτείτο η άμεση αεροδιακομιδή του.

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας - Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», κινητοποιώντας ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΜΑΕΠ) της Αστυνομίας, με εξειδικευμένο νοσηλευτή της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, με σκοπό την αεροδιακομιδή του ατόμου σε νοσοκομείο της Δημοκρατίας.

Ο Ιταλός ναυτικός παραδόθηκε στις 00:20 της 27ης Απριλίου 2021, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση