ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εξετάζονται κλειστά κυκλώματα για τις κλεμμένες σφαίρες στη Λεμεσό

Στο μικροσκόπιο των ανακριτών και δυο άλλες υποθέσεις υπόπτων

ΚΥΠΕ

Στο μικροσκόπιο των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού βρίσκονται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, αλλά και δυο άλλες υποθέσεις υπόπτων, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν σφαίρες, σε σχέση με τη διάρρηξη εμπορευματοκιβωτίου και την κλοπή δεκάδων χιλιάδων σφαιρών και φυσιγγίων.

Σε δηλώσεις του, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, ανέφερε ότι, σύμφωνα με την καταγγελία του 64χρονου αδειούχου εισαγωγέα και εξαγωγέα όπλων και πυρομαχικών, το εμπορευματοκιβώτιο διαρρήχθηκε μεταξύ 5 με 19 Οκτωβρίου, ενώ αυτό βρισκόταν έξω από το κατάστημα του, στη δυτική Λεμεσό.

Συνολικά κλάπηκαν 200 κιβώτια φυσιγγίων, που περιείχαν 50 χιλιάδες φυσίγγια κυνηγετικών όπλων, αξίας 11 χιλιάδων ευρώ και 114 κιβώτια που περιείχαν 114,000 σφαίρες όπλου 9mm, αξίας 17,000 ευρώ και τα οποία βρίσκονταν στο χώρο με σκοπό τη διαμετακόμιση τους.

«Γίνονται εξετάσεις, διερευνώνται κλειστά κυκλώματα και άλλες πληροφορίες που έχει η Αστυνομία στην κατοχή της με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών», είπε ο κ. Βασιλείου.

Σημείωσε δε ότι ανησυχεί, το ενδεχόμενο, τα κλοπιμαία, να καταλήξουν σε εγκληματικά στοιχεία, ενώ ήδη γίνονται εξετάσεις για να εξακριβωθεί κατά πόσο συνδέονται με δυο άλλες πρόσφατες υποθέσεις υπόπτων προσώπων, που συνελήφθηκαν, μετά τον εντοπισμό αριθμού σφαιρών, στην κατοχή τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση