ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:21
 

Εξώδικα πρόστιμα ύψους 14.150 ευρώ σε τέσσερις κυνηγούς

Κυνηγούσαν σε απαγορευμένη περιοχή και μετέφεραν όπλα σε μη επιτρεπόμενη ώρα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Εξώδικα πρόστιμα ύψους 14.150 ευρώ επέβαλε η Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας σε πέντε κυνηγούς στην Επαρχία Πάφου για κυνήγι σε απαγορευμένη περιοχή και μεταφορά όπλων σε μη επιτρεπόμενη ώρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 05:30 τα ξημερώματα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας ανέκοψαν για έλεγχο δύο αυτοκίνητα που κινούνταν σε περιοχή του Δάσους Πάφου που χαρακτηρίζεται απαγορευμένη περιοχή κυνηγίου. Σε έλεγχο που ακολούθησε διαφάνηκε πως το πρώτο όχημα οδηγείτο από 38χρονο ο οποίος είχε εντός θήκης αποσυναρμολογημένο δίκαννο κυνηγετικό πυροβόλο όπλο.

Συνοδηγός του οχήματος βρισκόταν 34χρονος ο οποίος είχε συναρμολογημένο δίκαννο κυνηγετικό όπλο σε θήκη και αριθμό πλήρη φυσιγγίου εντός σακιδίου. Επίσης επιβάτης στο όχημα ήταν τρίτο πρόσωπο ηλικίας 33 χρόνων ο οποίος μετέφερε στο όχημα δίκαννο κυνηγετικό πυροβόλο όπλο συναρμολογημένο, έμφορτο μέσα σε θήκη.

Στο δεύτερο όχημα οδηγός ηλικίας 29 ετών μετέφερε στο αυτοκίνητο του αποσυναρμολογημένο ένα δίκαννο επίσης κυνηγετικό όπλο και δύο πλήρη φυσίγγια. Τα πυροβόλα όπλα και τα φυσίγγια παραλήφθηκαν από τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας ως τεκμήρια. Οι τέσσερις οδηγήθηκαν στον τοπικό αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς όπου τα τεκμήρια παραδόθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας .

Εναντίον των τεσσάρων προσώπων εκδόθηκαν εξώδικά πρόστiμα για μεταφορά όπλων εξήντα λεπτά πριν την επιτρεπόμενη ώρα κυνηγίου, μεταφορά σε απαγορευμένη περιοχή κυνηγίου και μεταφορά σε ώρες που απαγορεύεται το κυνήγι.

Συγκεκριμένα στον 38χρονο οδηγό του πρώτου οχήματος επιβλήθηκε εξώδικο πρόστιμο 3.000 ευρώ. Στο συνοδηγό του πρώτου οχήματος στον 34χρονο εξώδικο πρόστιμο 4.000 ευρώ ,στον 33χρονο επιβάτη του πρώτου οχήματος επιβλήθηκε εξώδικο πρόστιμο για το ποσό των 4.000 ευρώ και στον οδηγό του δεύτερου οχήματος ηλικίας 29 ετών εξώδικο για 3.000 ευρώ.

Εξάλλου σε δεύτερο περιστατικό μέλη της Υπηρεσίας Θήρας στις 10:00 το πρωί ανέκοψαν για έλεγχο σε περιοχή χωριού της Επαρχίας Πάφου αυτοκίνητο που οδηγούσε 64χρονος . Όπως διαφάνηκε ο 64χρονος μετέφερε στο όχημα του ένα συναρμολογημένο δίκαννο κυνηγετικό όπλο το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Ακολούθως στον 64χρονο εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο για το ποσό των 150 ευρώ για μεταφορά συναρμολογημένου κυνηγετικού όπλου εντός οχήματος .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Πιθανή η κλήση του στο ΤΑΕ για κατάθεση

«Τα συγχαρητήρια μου για την πρωτοβουλία σας, που φαίνεται πολύπλευρη και στοχευμένη. Μια ερώτηση, ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  16:32

Οι Τούρκοι και εμείς

«Εφ’ όσων δεν έχετε κάτι να πείτε γιατί γράφετε κ Γεωργιάδη; Για αυτοπροβολή; Να μη σας ξεχάσουν; ...»
Λευκωσιατης  |  16:10

Στο ψάξιμο συμμάχων για τις κυρώσεις

«Αρχίσαμε την επίρριψη ευθυνών στους άλλους. Η αντίσταση κάποιων μελών της Ε.Ε είναι δεδομένη, θα πρέπει ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  13:39

Πέντε μνηστήρες για αγορά ΜΕΔ 4 δισ.

«Γειά σου, Συμπλήρωμα της εποχής σε όλους σας, κάνουν το νέο έτος μετράνε και τα όνειρά σας γίνονται ...»
Martin Laura  |  12:51

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X