ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Fake χειρουργείο: Μετά από οκτώ μήνες στο εδώλιο η γιατρός

Το χρονικό της απάτης

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Στο εδώλιο της κατηγορουμένης θα καθίσει η 36χρονη γυναικολόγος, η οποία είναι ύποπτη για fake χειρουργείο μετά από καταγγελία 73χρονης.

Εντός των επόμενων ημερών η υπόθεση θα καταχωρηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού με την 36χρονη να κάθεται στο εδώλιο της κατηγορούμενης.

Οι Αρχές αφού ολοκλήρωσαν το μαρτυρικό υλικό και τις έρευνες, διαβίβασαν το φάκελο της υπόθεσης στην Νομική Υπηρεσία, όπου μετά από μελέτη έδωσε οδηγίες για την ποινική δίωξη της 36χρονης.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει είναι κατά παράβαση, Περί Γενικού Συστήματος Υγείας Νόμου, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις καθώς επίσης για αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις.

Το χρονικό της απάτης

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν ενώπιον τους οι Αρχές, η 73χρονη εξετάστηκε από την 36χρονη ύποπτη-γιατρό τον Νοέμβριο του 2020 και εκεί διέγνωσε την ύπαρξη ινομυωμάτων στη μήτρα. Η γιατρός ενημέρωσε την παραπονούμενη πώς θα πρέπει να προχωρήσει σε επέμβαση και να αφαιρέσει την μήτρα.

Η 73χρονη ακολουθώντας τις οδηγίες της 36χρονης, προγραμμάτισε την επέμβαση για αφαίρεση της μήτρας σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λεμεσό. Όταν έφθασε η ημέρα της χειρουργικής επέμβασης, η 36χρονη προχώρησε σε επισκληρίδιο νάρκωση την 73χρονη και ακολούθως ανέφερε στην ηλικιωμένη πώς η μήτρα της είχε αφαιρεθεί. Η 36χρονη γιατρός, είπε στην 73χρονη πως η χειρουργική επέμβαση εξελίχθηκε ομαλά και όλα πήγαν καλά.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2021, η 73χρονη αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας. Ο γιατρός που εξέτασε την 73χρονη της είπε πώς εντόπισε πρόβλημα στην μήτρα της και συγκεκριμένα ότι έχει ινομυώματα, ενημερώνοντας την πως θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση.

Τότε η 73χρονη μένοντας έκπληκτη, ανέφερε στον ιατρό, ότι ήδη έχει προβεί στην συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση.

Η 73χρονη μη μπορώντας να πιστέψει τα όσα βίωνε, τηλεφώνησε στην 36χρονη και της ζήτησε εξηγήσεις. Η 36χρονη φέρεται να της είπε πως της αφαίρεσε τον τράχηλο της μήτρας και πως δεν κατάλαβε σωστά το όσα της είχε πει μετά την επέμβαση.

Εν τέλει τον Μάιο του 2021, η 73χρονη προχώρησε στην εν λόγω επέμβαση ενώ κατάγγειλε την 36χρονη στις 8/9/2021.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση